Laguna - Ciao, bella - Serena Đulijano - Knjige o kojima se priča
Ciao, bella
Format: 13x20 cm
Broj strana: 232
Pismo: Latinica
Povez: Mek
ISBN: 978-86-521-4742-7
Prevodilac: Gordana Breberina
U pripremi
Datum objavljivanja: jun 2023.
POŠALJI
Zavolećete priču ove junakinje na prvi pogled.

Volela bih da pronađem žene slične meni. Nesavršene, često nedorasle situaciji. Majke koje se ne oduševljavaju svom novorođenom decu na svetu zato što priznaju da je većina njih stvarno ružna. Majke koje preskaču stranice kad uveče čitaju priču za laku noć. Ukratko, normalne majke. One sigurno postoje, zar ne?

Razoružavajuće intimno, dirljivo i otvoreno, glavna junakinja Ana govori o roditeljstvu, ljubavi i praštanju. Dok čeka drugu bebu, Anu razdiru razni strahovi i plaši svega: buke, gužve, smrti, patnje, porođaja, da ne ume da voli, da previše voli, sve vreme se boji, a najčešće – sebe. Da bi se izborila sa strahovima ide na psihoterapiju, i dok razgovara sa terapeutom, ona se sa mnogo humora priseća svog detinjstva, zastrašujuće figure svog oca zbog koga je majka morala da donese teške odluke, a pred nama se polako sklapa slagalica Aninog života iz koje izranja slika majke, preduzetnice, blogerke i romanopisca.

„Serena je borac, šta god da joj se dogodi, ona hrabro nastavlja. Duhovita je, šašava, ranjiva i nesavršena. Toliko ti postane bliska do kraja knjige da ti dođe da je zagrliš.“
– livresalire.com

„Oda Italiji, porodici, detinjstvu, prijateljstvu i ljubavi. I nema klišea. Upoznajemo junakinju koja je u solidnom braku u kojem postoji uzajamna podrška. Ona dirljivo iznosi svoje slabosti i patnju, jednostavnim a pravim rečima koje pogađaju suštinu stvari.“
– littleprettybooks.com

„Namerno sam odugovlačila sa čitanjem, toliko nisam želela da prestanem da se smejem i da saosećam sa junakinjom.“
– babelio.com
Iz istog žanra

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.