Sajam knjiga 2019.
laguna

Kako postati član kluba čitalaca

Članstvo u Klubu stiče se kupovinom makar jedne Lagunine knjige direktno od nas (preko našeg sajta www.laguna.rs ili u našim Klubovima čitalaca) i aktivira se narednog radnog dana. Popust od 10% na 3 i više kupljenih knjiga važi i za kupce koji nisu članovi našeg kluba.

Za sva pitanja u vezi sa klubom čitalaca možete se obratiti e-mailom na klub@laguna.rs.

Članovi kluba čitalaca koji su zaboravili/izgubili članski broj i/ili lozinku ove podatke mogu saznati unošenjem e-mail adrese pod kojom su se prijavili za klub čitalaca.

PROVERA

U slučaju da želite da promenite neke od vaših trenutnih podataka (lozinku, adresu, e-mail adresu, ...), to možete učiniti sami. Potrebno je da se prethodno prijavite sa vašim brojem i važećom lozinkom.

PRIJAVA

Šta dobijate učlanjenjem u klub čitalaca

• Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču pravo na popust od 10% u odnosu na knjižarske cene na sve Lagunine naslove u knjižarama označenim kao „Lagunin Klub čitalaca“.

• Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste, koji će im Lagunine knjige učiniti još pristupačnijim.

• Svaku kalendarsku godinu podelili smo na četiri tromesečja (kvartala): januar–mart, april–jun, jul–septembar i oktobar–decembar. Članovi Kluba koji u toku prvog kalendarskog kvartala po učlanjenju kupe neki Lagunin naslov koristeći svoju člansku kartu u sledećem kvartalu ostvaruju popust od 15%. Ukoliko se kupovina obavi i u sledećem kvartalu, popust se povećava do maksimalnih 20%.

• U slučaju da u toku jednog kvartala ne obavi kupovinu, članu Kluba se umanjuje popust za 5%, sve do početnog popusta od 10%. Članstvo u Klubu prestaje kada prođe više od godinu dana bez registrovane kupovine.

Dodatni popusti

• Prilikom kupovine 3 ili više Laguninih knjiga članovi ostvaruju količinski popust od 10%.

• U svim Laguninim klubovima u knjižarama Delfi članovi Kluba stiču pravo na popust od 5% na ostala domaća i strana izdanja, a prilikom kupovine 3 ili više knjiga popust od 10%.

• Članovi Kluba stiču pravo i na popust od 5% prilikom kupovine artikala gift programa u svim knjižarama Delfi, Delfi Skveru i Delfi Gift shopu (Ada Mall Shopping Center).

• Članove Kluba obradovaćemo i novim rođendanskim popustom – na sam dan rođendana. Ukoliko ne stignu da realizuju popust na taj dan, članovi mogu ostvariti popust od 40% prilikom kupovine najviše 3 Lagunine knjige dan pre svog rođendana ili dan kasnije, ili u knjižari, ili na sajtu www.laguna.rs.

Uslovi i prava korišćenja

• Učlanjenjem u Klub čitalaca član dobija numerisanu člansku kartu koja mu omogućava sve navedene pogodnosti.

• Prilikom svake naredne kupovine obavezno je posedovanje članske kartice, jer se samo na taj način mogu ostvariti navedeni popusti.

• Korisnik kartice je dužan da na zahtev zaposlenog u Laguninom Klubu pokaže identifikacioni dokument čime se može utvrditi njegov identitet.

• Osoba kojoj je izdata ova kartica jedina je ovlašćena za njeno korišćenje.

• U slučaju gubitka članske karte član je dužan da o tome obavesti zaposlene u jednom od Laguninih Klubova čitalaca, gde će mu biti izdata nova članska karta.

• Laguna zadržava pravo promene pravilnika Kluba čitalaca.

Plaćanje i poštanski troškovi

Troškovi dostave su 100 dinara za plaćanje karticom i uplatom na račun, i 150 dinara za pouzeća.

Poštanski troškovi za Crnu Goru iznose uvek 3 eura ukoliko plaćate platnim karticama, a pouzećem 4 eura bez obzira na broj naručenih knjiga.

Poštanski troškovi za Bosnu i Hercegovinu iznose uvek 2.9 km za slanja unapred plaćenih narudžbina, tj. ukoliko plaćate platnim karticama ili uplatom na žiro račun, bez obzira na broj poručenih knjiga. Troškovi pouzeća su 7 km + 1 km za svaku sledeću poručenu knjigu.

Troškovi isporuke za inostranstvo iznose 1800 dinara, bez obzira na broj poručenih knjiga. Porudžbine iz inostranstva isporučuju se međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom DHL. Preporučeno vreme isporuke DHL-om je od 1 do 2 radna dana, za porudžbine iz Evrope, dok za ostatak sveta isporuka DHL-om traje od 2 do 3 radna dana.

Omogućili smo i uslugu plaćanja platnim kartica što je umnogome olakšalo kupovinu iz zemlje i inostranstva.

Kartice koje za sada prihvatamo su Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro.

Ovom vrstom plaćanja poštanski troškovi se zaračunavaju odmah. Cenovnik zaračunatih poštanskih troškova se pokazuje direktno na strani kupovine pre konačnog plaćanja karticom.

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča.