Laguna - Klub čitalaca - Knjige o kojima se priča
laguna

Kako postati član kluba čitalaca

Članstvo u Klubu stiče se prvom kupovinom Laguninog naslova po punoj maloprodajnoj ceni direktno od nas (preko našeg sajta www.laguna.rs ili u našim Klubovima čitalaca) i aktivira se narednog radnog dana.

Za sva pitanja u vezi sa klubom čitalaca možete se obratiti e-mailom na klub@laguna.rs.

Članovi kluba čitalaca koji su zaboravili/izgubili članski broj i/ili lozinku ove podatke mogu saznati unošenjem e-mail adrese pod kojom su se prijavili za klub čitalaca.

PROVERA

U slučaju da želite da promenite neke od vaših trenutnih podataka (lozinku, adresu, e-mail adresu, ...), to možete učiniti sami. Potrebno je da se prethodno prijavite sa vašim brojem i važećom lozinkom.

PRIJAVA

Šta dobijate učlanjenjem u klub čitalaca

Članstvo u klubu stiče se prihvatanjem pristupnice i kupovinom makar jedne Lagunine knjige po punoj maloprodajnoj ceni direktno u Lagunininim klubovima čitalaca ili na sajtu laguna.rs i aktivira se narednog dana.

• Učlanjenjem u Klub članovi stiču pravo na popust od 10% u odnosu na pune maloprodajne cene na sve Lagunine naslove u knjižarama označenim kao „Lagunin klub čitalaca“.

• Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste, koji će im Lagunine knjige učiniti još pristupačnijim. Svaku kalendarsku godinu podelili smo na četiri tromesečja (kvartala): januar-mart, april-jun, jul-septembar i oktobar-decembar.

• Članovi Kluba koji u toku prvog kalendarskog kvartala po učlanjenju kupe neki Lagunin naslov koristeći svoju člansku kartu u sledećem kvartalu ostvaruju popust od 15%. Ukoliko se kupovina obavi i u sledećem kvartalu, popust se povećava do maksimalnih 20%.

• U slučaju da u toku jednog kvartala ne obavi kupovinu Laguninog naslova, članu Kluba se umanjuje popust za 5%, sve do početnog popusta od 10%. Članstvo u Klubu prestaje kada prođe više od godinu dana bez registrovane kupovine.

• Popunjavanjem pristupnice prijavljujete se na mejling listu Kluba čitalaca preko koje ćemo vas redovno obaveštavati o svim aktuelnostima u Klubu, uključujući informacije o novim naslovima, promocijama i akcijama. Sa mejling liste se uvek možete odjaviti slanjem zahteva za odjavu.

Dodatni popusti

• Osim članskih popusta, za članove kluba važi i količinski popust od 10% prilikom kupovine 3 ili više knjiga bilo kog izdavača, kao i stranih knjiga. Popust se ne obračunava na udžbenike i pomoćna nastavna sredstva, kao i na komplete označene kao poseban artikal, niti i na komplete iz specijalne ponude sa već sniženom cenom.

• Članovi Kluba ostvaruju pravo na rođendanski popust od 40% na redovne maloprodajne cene za kupovinu najviše 3 Lagunine knjige, koji mogu ostvariti prilikom kupovine u knjižarama označenim kao „Lagunin Klub čitalaca“ i na sajtu www.laguna.rs, i to na dan svog rođendana. Ukoliko ne stignu da realizuju popust na dan svog rođendana, mogu ga iskoristiti dan pre ili dan kasnije. Rođendanski popust je fiksni i ne može se kombinovati sa drugim akcijama i popustima (uključujući i količinski, niti se ubraja kao treći artikal u korpi).

• Članovi Kluba stiču pravo i na popust od 10% za kupovinu artikala gift asortimana, odnosno 15% za kupovinu artikala gift asortimana proizvođača Creaciones Pandora, koji mogu ostvariti prilikom kupovine u svim Delfi knjižarama i Delfi Gift shopovima.

• Članovi Kluba stiču pravo i na popust za društvene igre i to:

- u visini od 10% na društvene igre u izdanju Lagune, koji mogu ostvariti prilikom kupovine u knjižarama označenim kao „Laguna Klub čitalaca“, kao i na sajtu www.laguna.rs (samo za ulogovane korisnike) i na sajtu www.delfi.rs (za sve kupce);

- u visini od 5% na savremene društvene igre drugih proizvođača (izuzev Makarta), koji mogu ostvariti prilikom kupovine u knjižarama označenim kao „Lagunin Klub čitalaca“, kao i na sajtu www.delfi.rs (za sve kupce).

Ovaj popust je fiksni i ne može se kombinovati sa drugim akcijama i popustima (uključujući i količinski popust, niti se ubraja kao treći artikal u korpi).

• Članovi Kluba stiču pravo i na poseban popust od 10% na dnevne karte odnosno ulaznice za vremenski zakup za igranje društvenih igara u novom klubu društvenih igara koji posluje u okviru DELFI knjižara pod nazivom DICE ARENA, gde važe i svi ostali benefiti Kluba prilikom kupovine.

Uslovi i prava korišćenja

• Učlanjenjem u Klub čitalaca član dobija numerisanu člansku kartu koja mu omogućava sve navedene pogodnosti.

• Prilikom svake naredne kupovine obavezno je posedovanje članske kartice, jer se samo na taj način mogu ostvariti navedeni popusti.

• Korisnik kartice je dužan da na zahtev zaposlenog u Laguninom Klubu pokaže identifikacioni dokument čime se može utvrditi njegov identitet.

• Osoba kojoj je izdata ova kartica jedina je ovlašćena za njeno korišćenje.

• U slučaju gubitka članske karte član je dužan da o tome obavesti zaposlene u jednom od Laguninih Klubova čitalaca, gde će mu biti izdata nova članska karta.

• Laguna zadržava pravo promene pravilnika Kluba čitalaca.

Kontakt

• Sve pitanja i informacije u vezi sa Laguninim klubu čitalaca možete dobiti mejlom (klub@laguna.rs) ili telefonom (011/33-41-711).

Plaćanje i poštanski troškovi

Za porudžbine na teritoriji Srbije troškovi dostave su 180 dinara, a za iznose preko 3000 dinara dostava je besplatna.

Kurirska služba AKS sa kojom sarađujemo trenutno ne vrši isporuke na teritoriji Kosova i Metohije.

Troškovi dostave za porudžbine iz Crne Gore su 3€ za plaćanje pouzećem i 25€ za plaćanje karticama. Porudžbine plaćene karticama isporučuju se DHL-om.

Troškovi isporuke za porudžbine iz Bosne i Hercegovine koje se plaćaju platnim karticama su 51KM i porudžbine se isporučuju DHL-om. Troškovi isporuke porudžbine plaćene uplatom na žiro račun su 2,9 KM, dok isporuka poštom za pouzeća iznosi 7 KM.

Troškovi isporuke za inostranstvo iznose 2990 dinara, na svakih 10 poručenih knjiga. Porudžbine iz inostranstva isporučuju se međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom DHL. Preporučeno vreme isporuke DHL-om je od 1 do 2 radna dana, za porudžbine iz Evrope, dok za ostatak sveta isporuka DHL-om traje od 2 do 3 radna dana.

Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja, po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje gde se paket isporučuje, koje određuje carina te zemlje.

Omogućili smo i uslugu plaćanja platnim kartica što je umnogome olakšalo kupovinu iz zemlje i inostranstva.

Kartice koje za sada prihvatamo su Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro.

Ovom vrstom plaćanja poštanski troškovi se zaračunavaju odmah. Cenovnik zaračunatih poštanskih troškova se pokazuje direktno na strani kupovine pre konačnog plaćanja karticom.

U cilju poštovanja mera bezbednosti i zaštite zdravlja, molimo vas, imajte u vidu da kurirska služba, u skladu sa svojim propisima, ima pravo da zahteva da se primopredaja pošiljaka vrši napolju, van doma, kancelarije ili drugog zatvorenog prostora. Unapred hvala na razumevanju.

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.