Laguna - Klub čitalaca - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani od 15. do 31. oktobra
laguna

Kako postati član kluba čitalaca

Članstvo u Klubu stiče se prvom kupovinom Laguninog naslova direktno od nas (preko našeg sajta www.laguna.rs ili u našim Klubovima čitalaca) i aktivira se narednog radnog dana.

Za sva pitanja u vezi sa klubom čitalaca možete se obratiti e-mailom na klub@laguna.rs.

Članovi kluba čitalaca koji su zaboravili/izgubili članski broj i/ili lozinku ove podatke mogu saznati unošenjem e-mail adrese pod kojom su se prijavili za klub čitalaca.

PROVERA

U slučaju da želite da promenite neke od vaših trenutnih podataka (lozinku, adresu, e-mail adresu, ...), to možete učiniti sami. Potrebno je da se prethodno prijavite sa vašim brojem i važećom lozinkom.

PRIJAVA

Šta dobijate učlanjenjem u klub čitalaca

• Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču pravo na popust od 10% u odnosu na knjižarske cene na sve Lagunine naslove u knjižarama označenim kao „Lagunin Klub čitalaca“.

• Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste, koji će im Lagunine knjige učiniti još pristupačnijim.

• Svaku kalendarsku godinu podelili smo na četiri tromesečja (kvartala): januar–mart, april–jun, jul–septembar i oktobar–decembar. Članovi Kluba koji u toku prvog kalendarskog kvartala po učlanjenju kupe neki Lagunin naslov koristeći svoju člansku kartu u sledećem kvartalu ostvaruju popust od 15%. Ukoliko se kupovina obavi i u sledećem kvartalu, popust se povećava do maksimalnih 20%.

• U slučaju da u toku jednog kvartala ne obavi kupovinu, članu Kluba se umanjuje popust za 5%, sve do početnog popusta od 10%. Članstvo u Klubu prestaje kada prođe više od godinu dana bez registrovane kupovine.

Dodatni popusti

• Prilikom kupovine 3 ili više Laguninih knjiga članovi ostvaruju količinski popust od 10%.

• Članovi Kluba stiču pravo i na popust od 10% prilikom kupovine artikala gift programa, kao i 15% prilikom kupovine artikala gift asortimana proizvođača Creaciones Pandora s.l. u svim knjižarama Delfi, Delfi Skveru i Delfi Gift shopu (Ada Mall Shopping Center).

• Članove Kluba obradovaćemo i novim rođendanskim popustom – na sam dan rođendana. Ukoliko ne stignu da realizuju popust na taj dan, članovi mogu ostvariti popust od 40% prilikom kupovine najviše 3 Lagunine knjige dan pre svog rođendana ili dan kasnije, ili u knjižari, ili na sajtu www.laguna.rs.

Uslovi i prava korišćenja

• Učlanjenjem u Klub čitalaca član dobija numerisanu člansku kartu koja mu omogućava sve navedene pogodnosti.

• Prilikom svake naredne kupovine obavezno je posedovanje članske kartice, jer se samo na taj način mogu ostvariti navedeni popusti.

• Korisnik kartice je dužan da na zahtev zaposlenog u Laguninom Klubu pokaže identifikacioni dokument čime se može utvrditi njegov identitet.

• Osoba kojoj je izdata ova kartica jedina je ovlašćena za njeno korišćenje.

• U slučaju gubitka članske karte član je dužan da o tome obavesti zaposlene u jednom od Laguninih Klubova čitalaca, gde će mu biti izdata nova članska karta.

• Laguna zadržava pravo promene pravilnika Kluba čitalaca.

Kontakt

• Sve pitanja i informacije u vezi sa Laguninim klubu čitalaca možete dobiti mejlom (klub@laguna.rs) ili telefonom (011/33-41-711).

Plaćanje i poštanski troškovi

Dostava za vreme sajamskih dana je besplatna za porudžbine iz Srbije.

Rok za dostavu je 2-5 radnih dana.

Troškovi dostave za porudžbine iz Crne Gore su 3€ za plaćanje karticama i pouzećem.

Troškovi isporuke za porudžbine iz Bosne i Hercegovine koje se plaćaju platnim karticama ili uplatom na žiro račun su 2,9 KM, dok isporuka poštom za pouzeća iznosi 7 KM + 1 KM za svaku sledeću poručenu knjigu.

Troškovi isporuke za inostranstvo iznose 2000 dinara, na svakih 15 poručenih knjiga. Porudžbine iz inostranstva isporučuju se međunarodnom kurirskom ekspresnom dostavom DHL. Preporučeno vreme isporuke DHL-om je od 1 do 2 radna dana, za porudžbine iz Evrope, dok za ostatak sveta isporuka DHL-om traje od 2 do 3 radna dana.

Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja, po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje gde se paket isporučuje, koje određuje carina te zemlje.

Omogućili smo i uslugu plaćanja platnim kartica što je umnogome olakšalo kupovinu iz zemlje i inostranstva.

Kartice koje za sada prihvatamo su Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro.

Ovom vrstom plaćanja poštanski troškovi se zaračunavaju odmah. Cenovnik zaračunatih poštanskih troškova se pokazuje direktno na strani kupovine pre konačnog plaćanja karticom.

U cilju poštovanja mera bezbednosti i zaštite zdravlja, molimo vas, imajte u vidu da kurirska služba, u skladu sa svojim propisima, ima pravo da zahteva da se primopredaja pošiljaka vrši napolju, van doma, kancelarije ili drugog zatvorenog prostora. Unapred hvala na razumevanju.

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča.