Reči blistavosti - II tom
Odlomak
Format: 13x20 cm
Broj strana: 639
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
27. novembar 2015.
ISBN: 978-86-521-2023-9
Rasprodato
POŠALJI
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Druga knjiga Arhive olujne svetlosti

Serijal Arhiva olujne svetlosti započet je romanom Put kraljeva. Sada se u Rečima blistavosti epska saga nastavlja i daje odgovor na mnoga pitanja postavljena u prvom romanu.

…Briljantna ali nespokojna Šalan takođe se upire da sledi svoj put. Iako duboko povređena i slomljena, što ne želi da prizna, ona i dalje nosi stravično breme: mora nekako da spreči povratak legendarnih praznonosaca i Pustošenja koje sledi za njima. Tajne koje mora da otkrije skrivene su na Smrskanim ravnicama, ali i sam dolazak do njih biće teži nego što je zamišljala.

Za to vreme, u samom srcu Smrskanih ravnica, Paršendiji donose epohalnu odluku. Usled dugogodišnjeg ratovanja njih je sve manje. Njihova ratna predvodnica Ešonaj ubedila ih je da sve stave na kocku očajnički prizivajući iste one natprirodne sile od kojih su nekada pobegli. Moguće posledice tog čina i za Paršendije i za ljude – pa i za čitav Rošar – opasne su koliko i neizmerne.

„Ova knjiga mi se ludo dopala. Šta više reći?“ Patrik Rotfus
13.03.2018.

Reči blistavosti - II tom

Vlada
ocenaocenaocenaocenaocena
Neopisivo dobra knjiga, s kvaliteno opisanim svetom i likovima, s magijom i borbama, jednostavno vrhunska knjiga, kao i kompletan serijal. Ovo je nezaobilazno stivo za svakoga ko voli epsku fantastiku. Nadam se da ce Laguna uskoro da izda nastavak!!
1 0
09.01.2016.

Reči blistavosti - II tom

Bojan
ocenaocenaocenaocenaocena
Ostavlja bez daha, zudecete da procitate sledeci nastavak. Sreca pa je Brendon Sanderson, za razliku od Martina i Rotfusa, vrlo brz i izbacuje par knjiga godisnje. Koliko nas jos samo uzbudjenja ceka! Tesko je u kratkom komentaru opisati kakav je dragulj ova knjiga. Fenomenalni likovi, neverovatni obrti, sjajna kontrola nad fabulom, radnja epskih razmera. Nimalo dosadno, sve tece kao podmazano. Posle dva obimna romana, postavljen je snazan temelj za, verujem, najbolji serijal epske fantastike ikada napisan.
3 0
Od istog autora
Iz istog žanra
Kupci ove knjige kupili su i