Laguna - Bukmarker - Vlado Ilić predstavio „Kulturu konflikta“ u Kragujevcu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Vlado Ilić predstavio „Kulturu konflikta“ u Kragujevcu

U ponedeljak, 20. oktobra 2014. godine, u velikoj sali Crvenog krsta u Kragujevcu sa početkom u 18 sati održana je promocija knjige „Kultura konflikta“ autora Vlade Ilića.



U prepunoj sali više od 100 posetilaca pažljivo je i sa odobravanjem prihvatilo izlaganje o knjizi.

O knjizi su govorili dr Marija Momčilovic, lekarka u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Kragujevac, dr Katarina Đokić, anesteziološkinja, prof.dr Siniša Varga, profesor Pravnog fakulteta u Kragujevcu, i Vlado Ilić, autor.

Svoje iskustvo od prvog susreta sa metodom poretka ljubavi pa do dosadašnjeg praktičnog iskustva iznela je Svetlana Milojević, koja je susret i promociju organizovala u Kragujevcu. 

Moderator skupa bio je dipl. inž. Aca Lupsić koji je u svom kratkom izlaganju govorio o glavnim ličnostima Drugog svetskog rata: Čerčilu, Staljinu, Hitleru i Ruzveltu, koji su imali velike zdravstvene probleme a odlučivali su o tako bitnim stvarima. A sve to je moglo da se možda prevaziđe da je postojala terapija o kojoj je u knjizi reč.

Doktorke Marija Momčilović i Katarina Đokić nadahnuto su iznele svoja iskustva sa seminara i promene koje su se u njihovim životima dogodile nakon završenog seminara.

Prof. dr Varga na stručan i precizan način izneo je svoje shvatanje samog naslova knjige „Kultura konflikta“ da bi izlaganje završio iskustvima svoje supruge i svojim iskustvima sa prethodnih seminara.

Autor Vlado Ilić se u svom izlaganju zadržao na problemu vaspitanja i odrastanja dece danas.

Nakon toga određena je jedna pokazna vežba a posetioci su mogli da učestvuju i iznesu svoj problem.

Očito su sama tema u knjizi i nadahnuto izlaganje probudili veliko interesovanje i znatiželju posetilaca. Sve ovo nagoveštava da će knjiga biti tražena i čitana.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.