Laguna - Bukmarker - Sasvim nov pristup dijeti – „Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ u prodaji od 25. marta - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sasvim nov pristup dijeti – „Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ u prodaji od 25. marta

U prvoj knjizi „Pravilna linija ishrane“ doktorke Suzan Pirs Tompson dobili smo jasne instrukcije kako da se hranimo i kako svaki naš obrok treba da izgleda, ali tu nije bilo konkretnih uputstava za njihovu pripremu. U drugoj knjizi, „Zvaničnom kuvaru“, naći ćete recepte, kao i mnoštvo saveta, trikova i alata, koje su osmislili članovi zajednice Pravilne linije ishrane – a upravo zahvaljujući njihovom trudu, mašti i inventivnosti nastala je ova knjiga.

Pošto se ovaj program razlikuje od svih drugih programa mršavljenja koji postoje, i ovaj kuvar će se razlikovati od svega što ste dosad videli. U njemu se govori o obilnim, šarolikim i hranljivim porcijama, koje su u isto vreme i jednostavne za pripremu. Postoje samo doručak, ručak i večera, i ništa između toga. Ovde se ne pominju nikakve „zdrave grickalice“, jer takve namirnice oživljavaju zavisnost u mozgu i usporavaju gubitak kilograma. Zato su u kuvaru dati nedeljni planovi ishrane za čitavu godinu i za one koji jedu sve namirnice, kao i za one okrenute ishrani na biljnoj bazi.

Između ostalog, u knjizi ćete pronaći i više od 75 ukusnih recepata, uputstva kako da započnete program i kako da istrajete na pravom putu, savete i trikove kako da izvučete maksimum iz nedeljnog plana ishrane, ispovesti članova zajednice Pravilne linije ishrane i njihove fotografije pre no što su pristupili programu i nakon toga, i još mnogo drugih saveta i korisnih sitnica koje će vam pomoći da ostanete zdravi, vitki i slobodni.

Dr Suzan Pirs Tompson je vanredna profesorka neurologije i kognitivnih nauka na Univerzitetu u Ročesteru i stručnjak na polju psihologije ishrane. Ona je predsednica Instituta za održivi gubitak težine i osnivačica i direktorka Brajt lajn solušns, kompanije posvećene pomaganju ljudima da postignu dugoročan, održiv gubitak težine. Njen program koristi najsavremenija istraživanja kako bi objasnio na koji način mozak blokira gubitak težine i svakog dana uči ljude kako da isprave tu nepravilnost i žive Srećan, Vitak i Slobodan život.

Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ Suzan Pirs Tompson u prodaji je od četvrtka 25. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
 devojka sa violinom milene sekulić odalović u prodaji od 29 aprila laguna knjige „Devojka sa violinom“ Milene Sekulić Odalović u prodaji od 29. aprila
25.04.2024.
Od Milene Sekulić Odalović, autorke romana „Vetar sa Pirineja“ stiže novo literarno ostvarenje „Devojka sa violinom“ – dramatična priča o odvažnoj i smeloj junakinji, intrigama, tajnim zaverama i neoč...
više
o romanu belo se pere na devedeset slovenačke autorke bronje žakelj 25 aprila u knjižari delfi skc laguna knjige O romanu „Belo se pere na devedeset“ slovenačke autorke Bronje Žakelj 25. aprila u knjižari Delfi SKC
24.04.2024.
Slovenačka autorka Bronja Žakelj, koja u prestonicu Srbije dolazi uz podršku ambasade Republike Slovenije, predstaviće beogradskim čitaocima roman „Belo se pere na devedeset“ u četvrtak 25. aprila od ...
više
novo izdanje zapisa na stubu, jerusalimskom selimira radulovića laguna knjige Novo izdanje „Zapisa na stubu, Jerusalimskom“ Selimira Radulovića
24.04.2024.
U štampi će se uskoro naći drugo izdanje „Zapisa na stubu, Jerusalimskom“ Selimira Radulovića, dobitnika nagrade „Meša Selimović“. Kada pročitamo pesme iz nove knjige Selimira Radulovića, i njima prid...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.