Laguna - Bukmarker - Nova izdanja Laguninih knjiga - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja Laguninih knjiga

Više od šest godina prošlo je od kada je Jelena Bačić Alimpić napisala roman „Ringišpil“ i postala jedna od omiljenih spisateljica u Srbiji ali i šire. Interesovanje za ovu knjigu ne prestaje. U knjižarama će se uskoro naći 36. izdanje ove knjige, dok je za treću knjigu trilogije „Kazna za greh – Molitva za oproštaj“ štampano 3. izdanje.
 
Čitaocima Isidore Bjelice dostupno je i 32. izdanje knjige „Spas“, koja predstavlja zapis duše u najtežim trenucima, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice od onog trenutka kada je saznala da boluje od neizlečive bolesti.
 
Prvi roman Dejana Stojiljkovića u Laguni „Konstantinovo raskršće“ i dalje intrigira čitaoce o čemu svedoči i 22. izdanje ove knjige.
 
Polazeći od zagonetne skraćenice na početku romana i krećući se ka njenom razrešenju na samom kraju, Uroš Petrović u knjizi „Deca Bestragije“ gradi svoj besprekorno komponovani roman kao duhovitu, na momente strašnu i potresnu priču o sudbini svojih junaka i njihovom sazrevanju i samospoznaji. Upravo je štampano 8. izdanje ove knjige.
 
„Kad su cvetale tikve“ Dragoslava Mihailovića, najznačajniji roman jugoslovenskog „crnog talasa“, objavljen još 1968, stiče nove čitaoce. U knjižarama će se uskoro naći 6. izdanje ove knjige.
 
Peto izdanje doživela je i knjiga Luke Mičete „Stefan Nemanja“, povest Srba od doseljavanja na Balkan do države župana Stefana Nemanje, dok je knjiga knjiga „Dušan Silni“, objavljena pre dvadeset dana, već došla do 2. izdanja.
 
U knjižarama će se uskoro naći i 2. izdanje romana „Sibir“ Vladimira Kecmanovića i „Princ od papira“ Vladislave Vojnović.
 
Dragan Velikić u romanu „Bonavia“ verno prati i „nadograđuje“ svoje autorske opsesije, od „malih“ opredmećenih simbola svakodnevice, preko vozova i tramvaja, i dakako gradova: Beograda, Zemuna, Budimpešte, Beča, Bostona... Ova knjiga stigla je do 3. izdanja.
 
Nova knjiga Svetislava Basare u izdanju Lagune je zbirka priča „Očaj od nane“ i za kratko vreme štampano je 2. izdanje.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
vogue adria ekskluzivno u delfi knjižarama laguna knjige Vogue Adria ekskluzivno u Delfi knjižarama
18.03.2024.
Vogue, modni magazin u kome se uživa od korice do korice i koji se kolekcionarski čuva, pokrenut je u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora), a ekskluzivno ga...
više
nova izdanja domaćih autora laguna knjige Nova izdanja domaćih autora
18.03.2024.
U knjižarama će se naći peto izdanje „Neviđene Srbije“ Vlade Arsića, knjizi u kojoj su najluđe storije iz naše istorije. Da li znate da je prva Olimpijada održana na Paliću? Znate li da je Robert de N...
više
prikaz knjige živa planeta veličanstvena mreža čudesnog života na zemlji laguna knjige Prikaz knjige „Živa planeta“: Veličanstvena mreža čudesnog života na Zemlji
18.03.2024.
Ne postoji gotovo nijedno mesto na planeti previše toplo, previše ledeno ili previše zagađeno da na njemu bar neki oblik života ne bi mogao da opstane, jer život na ovoj našoj živoj planeti uvek iskaz...
više
prikaz romana prevršena mera najekstremniji paterson laguna knjige Prikaz romana „Prevršena mera“: Najekstremniji Paterson
18.03.2024.
Američki autor Džejms Paterson (1947) jedan je od najčitanijih svetskih pisaca, čija dela su doživela brojne ekranizacije. Po čemu se izdvaja u odnosu na brojne druge autore da bi završio u Ginisovoj ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.