Laguna - Bukmarker - Beogradska promocija knjige „Kultura konflikta“ Vlade Ilića - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Beogradska promocija knjige „Kultura konflikta“ Vlade Ilića

Promocija knjige „Kultura konflikta“ autora Vlade Ilića održaće se u sredu, 3. septembra u Delfi Caféu u SKC-u sa početkom od 18 sati.



Svi posetioci prisustvovaće i praktičnoj demonstraciji terapijskog metoda porodičnog rasporeda (poretka ljubavi) po Bertu Helingeru.

Knjiga „Kultura konflikta“ nam pomaže da konflikt shvatimo kao mogućnost sopstvenog razvoja i uspostavljanja autentičnog odnosa sa drugima. Ona nam nudi pristup do transformacije u okviru koje se jedinka zahvaljujući razvoju susreće s konfliktima, koje prevazilazi ljubavlju, koja je iznova vodi drugačijem ličnom polazištu, kao i drugačijem ličnom razvojnom putu.

Nešto više o knjizi, koja je zapravo vaš terapeut i konsultant, na promociji će govoriti prof. dr Staniša Stojiljković, prof. dr Slađana Jović Babić, urednik Nebojša Barać i autor Vlado Ilić.

Šta se dešava u duši kada iz bilo kojih razloga odbacujemo oca ili majku? Kada majci ili ocu nešto zameramo, kada smo ljuti na njih? Na koga smo zapravo ljuti?

Ljuti smo na same sebe. Hteli mi to ili ne, i ono što nam se u ocu ili majci najmanje sviđa – boravi u nama. I što se više trudili da te nemile osobine i obrasce ponašanja potisnemo i odbacimo, oni sve više i snažnije izbijaju na površinu u nama samima. Dakle, ljuti smo na onaj deo oca ili majke koji nam se ne sviđa u nama samima. Odbacujući njih – odbacujemo sebe. I tako se u našoj duši s vremenom stvaraju „slepe mrlje“ koje ne volimo, koje odbacujemo.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.