Laguna - Bukmarker - Uspešno završen Lagunin treći dan na Sajmu knjiga - Knjige o kojima se priča
Obaveštenje o radnom vremenu knjižara za praznike »
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Uspešno završen Lagunin treći dan na Sajmu knjiga

Mnogobrojni posetioci uživali su i trećeg dana Sajma knjiga u Beogradu na Laguninom štandu ispunjenim zanimljivim programom.

Ekskluzivni naslovi i brojni popusti zadovoljili su svakog posetioca Laguninog štanda, a najveće zadovoljstvo čitalaca izazavala je neverovatna sajamska akcija koja nudi 3 sjajna naslova od ponuđenih 200 za samo 499 dinara.

Sa našim vernim čitaocima u utorak, 22. oktobra, družili su se autori Miomir Petrović, Goran Skrobonja, Žarko Radaković, David Albahari, Dragoljub Zamurović i Milan Vidojević.

„Ove godine je Sajam više poslovniji nego prethodnih godina. Da li je to dobro ili ne, teško je autoru da proceni. S jedne strane, to možda obećava takozvani održivi razvoj knjige u našem društvu. A može da znači i određeno odrođivanje pisaca, knjiga i čitalaca. U svakom slučaju, svaki novi sajam je pobeda knjige“, istakao je Miomir Petrović.

„Sajam knjiga je manifestacija koja svakom piscu koji aktivno piše izuzetno znači. Pažnja javnosti je tada pojačana i svi koji žele da vide, dodirnu i kupe knjigu iz cele Srbije dolaze na Sajam knjiga. Ima i kulturološki značaj, pomaže piscu da shvati kako dalje da postupa i pripremi svoje knjige do sledećeg sajma“, rekao je Goran Skrobonja.

„Generalno sam mnogo zadovoljan, prodaja ima neke svoje tajne kanale i nadam se da će se tako i nastaviti. Osećam se zaista divno na Laguninom štandu, kao da sam kod svoje kuće. Jedan poznati kritičar čije ime ne smem da otkrijem rekao mi je da između ostalog voli da dolazi na Lagunin štand jer ima mnogo lepih žena“, istakao je Žarko Radaković.

„Na ovogodišnjem sajmu knjiga ima mnogo novih dobrih knjiga, ali i mnogo prevođenih stranih dela i to me mnogo raduje. Siguran sam da će svaki posetilac sajma pronaći nešto po svom ukusu a ja im svima toplo preporučujem Lagunin štand jer su tu zaista sve dobre knjige na jednom mestu“, rekao je David Albahari.

„Ovo mi je prvo ovakvo gostovanje na Sajmu knjiga i mislim da je ovo veoma dobar start za dalje. Laguna poseduje zaista kvalitetna književna dela i smatram da bi trebalo da krene da prodaje knjige širom sveta. Ovo je za mene novo iskustvo jer sam do sada ja i pisao i fotografisao i prodavao i reklamirao, a od sada će sve sem pisanja i fotografisanja umesto mene raditi Laguna. Ona je preuzela kompletnu distribuciju i to je ono najvažnije, a Alpha banka je pomogla da se prvi tiraž knjige realizuje“, istakao je Dragoljub Zamurović.

„Ovo mi je trideset peti sajam knjiga, tako da se ovde osećam kao da sam deo samog Sajma. Radujem se što srećem ljude koje inače nemam priliku često da vidim i svaki put kada posetim Sajam otpatim kad vidim koliko knjiga neću moći da stavim u svoju biblioteku“, rekao je Milan Vidojević.

Kompanije Bambi, Schweppes, Naše zrno, Nescafe, Esi, Oriflame i vinarija Mačkov podrum učinili su da se naši autori i dragi posetioci osete prijatno i dobrodošlo na štandu Lagune.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

obaveštenje o radnom vremenu delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika laguna knjige Obaveštenje o radnom vremenu Delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika
29.04.2024.
Obaveštavamo vas da od 1. do 6. maja nećemo vršiti obradu i slanje porudžbina, već prvog sledećeg radnog dana. Porudžbine napravljene od 7. maja biće obrađivane po redovnoj proceduri i važiće standard...
više
francuski akademik andrej makin gost 111 laguninog književnog kluba laguna knjige Francuski akademik Andrej Makin gost 111. Laguninog književnog kluba
30.04.2024.
Nova tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak, 10. maja. Specijalni gost našeg druženja biće ugledni svetski pisac i francuski akademik Andrej Makin koji će od 17 sati potpisivati svoje...
više
5 književnih preporuka šta smo čitali u aprilu 2024 godine laguna knjige 5 književnih preporuka: Šta smo čitali u aprilu 2024. godine
30.04.2024.
Danas vam preporučujemo pet knjiga koje su objavljene tokom aprila, a koje prosto morate imati na svom radaru! Ovi naslovi su sve što vam je potrebno da osvežite svoju biblioteku, bilo da ste ljubitel...
više
knjiga meseca đavo u belom gradu  laguna knjige Knjiga meseca – „Đavo u Belom gradu“
30.04.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. maja Knjiga meseca moći da se kupi na specijalno...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.