Laguna - Bukmarker - Triler „Izlomljeno“ autorke Karin Sloter ekskluzivno na Sajmu knjiga - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Triler „Izlomljeno“ autorke Karin Sloter ekskluzivno na Sajmu knjiga

Pred čitaocima je drugi roman iz svetskog bestseler kriminalističkog serijala o agentu Vilu Trentu – „Izlomljeno“.

Ensli park je zahvaljujući svojim ljupkim kućama i uličicama obraslim drvećem među najpoželjnijim naseljima Atlante. Ali u jednoj glamuroznoj vili, u raskošnoj tinejdžerskoj spavaćoj sobi, devojka je surovo ubijena. U hodniku, usred razbijenog stakla, stoji njena užasnuta majka. Golim rukama je ubila napadača svoje ćerke.

Mesto ubistva u nadležnosti je policiji Atlante, a specijalni agent Vil Trent iz biroa za istrage u Džordžiji tu je samo da učini političku uslugu. Ipak, Trent uskoro uviđa nešto što policija previđa, nešto u tragu krvi, u matrici forenzičkih dokaza i u očima majke koja je u potpunom šoku. Trent preuzima slučaj i širi istragu. Siguran je da je nestala još jedna tinejdžerka i da je pravi ubica na slobodi.

Naoružan samo nasumičnim tragovima, udružen sa Fejt Mičel, policajkom koja ima lične razloge da ga mrzi, suočen sa brojnim neprijateljima, Trent ima mučan predosećaj da će slučaj koji je započeo otvoriti duboke rane i brzo razoriti savršene porodice čiji se demoni bude, željni osvete.

Karin Sloter je jedno od najboljih imena u kriminalističkoj prozi. Hafington post je objavio da je jedna od najtalentovanijih pisaca 21. veka. Njene knjige su objavljene u sto dvadeset zemalja i prodate su u više od trideset pet miliona primeraka. Ona je i osnivač neprofitne organizacije Sačuvajmo biblioteke (Save the Libraries). Karin Sloter živi u Atlanti, a za više informacija o njenom radu posetite sajt www.karinslaughter.com.

Triler „Izlomljeno“ možete pronaći ekskluzivno na Sajmu knjiga, a od četvrtka 24. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
selimiru raduloviću uručena nagrada meša selimović  laguna knjige Selimiru Raduloviću uručena nagrada „Meša Selimović“
16.04.2024.
U utorak 16. aprila na Kosančićevom vencu u Beogradu, na mestu nekadašnje Narodne biblioteke, pesniku Selimiru Raduloviću svečano je uručena prestižna nagrada „Meša Selimović“ za pesničku zbirku „Zapi...
više
to blurb or not to blurb nije sve amazing, surprising i breathtaking ili  laguna knjige To blurb or not to blurb: Nije sve amazing, surprising i breathtaking... ili?
16.04.2024.
U moru fenomenalne, sjajne, spektakularne i književnosti koja oduzima dah, postavlja se pitanje: to blurb or not to blurb? Prenosimo vam sjajan tekst koji je objavljen na hrvatskom književnom prortalu...
više
20 popusta za predavanje huana pabla eskobara laguna knjige 20% popusta za predavanje Huana Pabla Eskobara
16.04.2024.
Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“, poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvor...
više
promocija romana moja ljubav nikola tesla u rumi laguna knjige Promocija romana „Moja ljubav Nikola Tesla“ u Rumi
16.04.2024.
U Gradskoj biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi, u sredu 17. aprila od 18 sati, biće predstavljen roman Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“. A već narednog dana, 18. aprila, takođe od 18 sat...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.