Laguna - Bukmarker - Sve što školarci treba da znaju - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sve što školarci treba da znaju

U izdanju Lagune od utorka 22. maja u prodaji su nove četiri edukativne knjige u serijalu „101 činjenica koju treba da znaš“. Knjige sadrže osnovne informacije koje svi treba da znaju, ali i mnogo zanimljivosti za male školarce.



Zakorači u fascinantni svet ilustrovanih knjiga koje predstavljaju najzanimljivije i najvažnije podatke iz raznih oblasti, a prelepe ilustracije probudiće tvoju maštu i odvesti u daleke krajeve sveta.

101 činjenica koju treba da znaš o trkačkim vozilima

Ova knjiga te vodi na najuzbudljivije trke koje se održavaju na svetski poznatim stazama! Naučićeš sve o Formuli 1, moto-trkama, trkama kamiona, reliju i regatama i upoznaćeš najbolje trkače svih vremena. Otkrićeš i koje opasnosti prete na stazi, kako se zaštititi i još mnogo zanimljivih činjenica kroz prelepe, detaljne ilustracije.

101 činjenica koju treba da znaš o vodenim životinjama i ajkulama

Zaroni u morske dubine i otkrij koje sve ribe i ajkule tamo žive. Naučićeš koje životinje moraju da budu blizu vode da bi preživele i koja su njihova staništa: reke, močvare, jezera, okeani, polarni predeli... Ova knjiga će ti otkriti mnogo toga o tropskim ribama, krvoločnim ajkulama i fascinantnim kitovima, a dočaraće ih kroz brojne prelepe ilustracije.

101 činjenica koju treba da znaš o konjima

Upoznaj čudesni svet konja uz pomoć ove knjige! Naučićeš zanimljive podatke o njihovom poreklu, povezanosti sa čovekom, različitim rasama, sportovima i nastupima u kojima učestvuju... Otkrićeš sve pojedinosti o ovim divnim životinjama i uživaćeš u prelepim ilustracijama.

101 činjenica koju treba da znaš o vozovima

Kreni na čudesno putovanje kroz istoriju vozova, prevoznog sredstva koje je promenilo svet! Nauči sve o prvim lokomotivama, postavljanju šina i razvoju železnice do danas. Pogledaj kako će izgledati vozovi u budućnosti i uživaj u zanimljivim podacima i prelepim ilustracijama.

Otkrij fascinantni svet koji ti nude četiri ilustrovane i zanimljive knjige koje su od 22. maja u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, kao i na sajtu www.laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.