Laguna - Bukmarker - Roman „Zajedno u stanu“ doživeće ekranizaciju - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Roman „Zajedno u stanu“ doživeće ekranizaciju

Ne možete da se zasitite ljubavnim zavrzlamama kroz koje prolaze milenijalci? Bestseler „Zajedno u stanu“ autorke Bet O’Liri doživeće ekranizaciju na malom ekranu – i nećemo morati mnogo da čekamo!

Šta se dogodi kada pomešate dvoje dvadesetogodišnjaka koji žive u Londonu, jedno slomljeno srce i budalastu ideju deljenja kreveta? Neodoljiv recept za milenijalsku ljubavnu priču.

Ako ste progutali sve moguće i nemoguće čiklit romane, sigurno ćete prepoznati radnju bestselera Bet O’Liri – „Zajedno u stanu“. Priča prati živote Tifi i Leona, dvoje dvadesetogodišnjaka koji dele jednokrevetni stan a da se nikada nisu upoznali. Sve će poći naopako kada junaci počnu da komuniciraju preko cedulja koje ostavljaju jedno drugom po stanu.

Ovaj nežan, zabavan i dirljiv roman preveden je na 33 jezika i svako se danas može poistovetiti sa ljubavnom pričom glavnih junaka. Prava romantična komedija 21. veka!

Stoga su sjajne vesti da će roman ovog leta doživeti ekranizaciju na TV ekranima.

Kompanija Paramount+ dala je zeleno svetlo za ovaj projekat, koji je deo plana za snimanje 50 novih originalnih ekranizacija za ovu godinu.

A tu je i odlična glumačka postava: Džesika Braun Findli, najpoznatija po ulozi ledi Sibil Krouli u seriji „Dauntonska opatija“ (Downton Abbey), pojaviće se u ulozi Tifi, dok će Entoni Velš, koji je igrao Džeka u „Buvari“ (Fleabag) kao i u seriji „Crno ogledalo“ (Black Mirror), igrati Leona.

Glumačkoj postavi pridružiće se i Bart Edvards, poznat po ulozi u „Vešcu“ (The Witcher), koji će igrati Tifinog bivšeg momka Džastina. Još jedno poznato lice Šanikva Okvok, poznata po ulozi u seriji „To je greh“ (It’s A Sin), igraće Tifine najbolje drugarice – Maju i Mo.

„Oduševljeni smo ukazanom prilikom da oživimo ovaj fenomenalni bestseler na malim ekranima. Roman ’Zajedno u stanu’ ima dušu i prepun je humora, što ga čini savršenom ljubavnom pričom za milenijalsku publiku. Kreativni tim iz snova koji će ga adaptirati za male ekrane čine glavna producentkinja Rouz Luenstajn i režiser Piter Kataneo, koji je nominovan za Oskara. Uz sjajnu glumačku postavu zaista ne možemo da dočekamo da se publika ponovo zaljubi u glavne junake“, izjavili su izvršni producenti.

Iako zvanično nije objavljen datum početka emitovanja, obožavaoci ovog romana mogu da odahnu jer je u Bristolu već otpočelo snimanje, koje će preći i u London i Brajton. Strpite se još malo!

Autor: Kristobel Hejstings
Izvor: stylist.co.uk
Prevod: Aleksandra Branković


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.