Laguna - Bukmarker - Poklon karte za film koji otvara BELDOCS 2016 - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Poklon karte za film koji otvara BELDOCS 2016

Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi su u saradnji sa Međunarodnim festivalom dokumentarnog filma BELDOCS 2016 pripremili poklon karte za čitaoce.
 
Od subote 7. maja, uz tri kupljene knjige u izdanju Lagune u knjižarama Delfi u Beogradu na adresama Vase Čarapića 2-4, Terazije 38, Makedonska 12 i Bulevar kralja Aleksandra 92 dobićete na poklon dve karte za film koji će otvoriti Festival u Sava Centru – „U potrazi za snom“ autora Mladena Mitrovića. Ovaj film je osvojio Nagradu publike na Sarajevskom filmskom festivalu.
 
Međunarodni festival dokumentarnog filma BELDOCS 2016 biće održan deveti put od 12. do 18. maja 2016. godine. Na festivalu se prikazuju najbolji svetski dokumentarni filmovi kao i filmovi naših autora. Na programu ovogodišnjeg festivala naći će se i nekoliko filmova o najpoznatijim svetskim i domaćim književnicima čija dela se mogu naći u knjižarama Delfi.
 
GABO: MAGIJA STVARNOSTI (Justin Webster, Španija, 2015, 88’) – priča o Gabrijelu Garsiji Markesu, dobitniku Nobelove nagrade za književnost, pisca omiljenog širom sveta i kod kritičara i kod najšire publike.
 
CRNJANSKI (Danilo Bećković, Srbija, 2015, 100’) – priča o dva perioda u životu Crnjanskog koja su oštro suprotstavljena i kroz film pred nama oživljavaju dva potpuno različita vremena – ali i dva skoro sasvim različita čoveka.
 
MASKE (Brankica Drašković, Srbija, 2015, 80’) – film o umetničkim maskama Slobodana Tišme – pesnika, konceptualiste, muzičara, performera i pisca.
 
DUH HANE ARENT (Ada Ushpiz, Izrael, Kanada, 2015, 125’) – životna priča čuvene filozofkinje jevrejsko-nemačkog porekla, kroz koju se prepliću misli o prirodi zla, o teškom položaju izbeglica i pretnji svih ideologija.
 
Akcija traje do podele svih karata.


Podelite na društvenim mrežama:

omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.