Laguna - Bukmarker - Plazmastičarnica 2.0 – knjiga recepata pisana srcem - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Plazmastičarnica 2.0 – knjiga recepata pisana srcem

Jedinstven i pun ukus Plazma keksa čini ga nezamenljivim sastojkom ukusnih obroka i neodoljivih poslastica. U kombinaciji sa mlekom predstavlja hranljiv obrok savršen za bilo koje doba dana, a idealan je i kao sastojak kvalitetnih poslastica poput onih koje pripremamo za svoje najmilije ne bismo li izmamili njihove osmehe.
 
Svi znamo da se tajna savršene poslastice krije u odabiru pravih sastojaka, i zbog toga smo mi i ovog puta inspiraciju za jedinstvene kulinarske kreacije pronašli upravo u keksu koji uživa naše poverenje već punih 50 godina.
 
Plazma Plazmastičarnica 2.0 dostojan je naslednik prvog Plazminog kuvara koji je izašao krajem 2016. godine u saradnji sa poznatim food bloggerkama i izdavačkom kućom Laguna. Ne sumnjamo da će nova jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme pronaći put do srca i kuhinja brojnih potrošača jer je, kao i njen prethodnik, pisana srcem i sa željom da njihove svakodnevne susrete i važne životne trenutke oboji toplom i nezamenljivom Plazma notom.

Punoća ukusa Plazma keksa obogaćuje svaki slatkiš, njegov ukus oseti se na prvi zalogaj, a poslastica čiji je Plazma glavni sastojak jednostavno ne može da bude loša. Međutim, naše maštarije nisu se zaustavile samo na slatkišima te smo i ovoga puta u kuvar uvrstili i neke interesantne slane zanimacije sa Plazmom.


 
Tim stručnjaka je zasukao rukave u kuhinji i podario nam prelepo ilustrovanu knjigu sa originalnim receptima. Da li ste znali da se od Plazme mogu napraviti baklave? A knedle sa malinama? Slane ćuftice, plazmamisu i još mnogo toga, za ljubitelje slatke i slane Plazme ‒ ovi recepti će oduševiti i najveće gastronome.
 
Plazma kuvar je iskra kojom želimo da zapalimo vašu kreativnost i podstaknemo vas da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti.
 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.