Laguna - Bukmarker - Nova izdanja Laguninih autora - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja Laguninih autora

Uskoro će se na knjižarskim policama naći sedmo izdanje knjige „Poštovana deco: Izabrane pesmeDušana Radovića. Otkrivajući lepote sveta i jezika, mališani će uz ove stihove spoznati da je poezija suštinski važan deo našeg života.

U štampi je šesto izdanje autobiografije Vedrane RudanPles oko sunca“. Iskreno i bez ulepšavanja, Vedrana u ovoj knjizi piše o svom nimalo bezbrižnom detinjstvu, o deci i unucima, o putu koji je prešla od prodavačice sladoleda na rivi do najčitanije spisateljice u regionu... Konačno, ona nam pokazuje zašto je u životu najvažnije i najteže bez stida pogledati sebi u oči.

Šesto izdanje doživeće i roman „Čudo u Poskokovoj dragiAnte Tomića. Ovo je kultna knjiga o pet balkanskih brđana – ocu Jozi i četiri sina Krešimiru, Branimiru, Zvonimiru i Domagoju u potrazi za ženskom rukom koja bi ih hranila i čistila.

Roman „Ljubav u doba kokainaSimonide Milojković doživeće peto izdanje. To je dramatična i porazna ispovest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge.

Uskoro će se u prodaji naći četvrto izdanje „Otkačene škole 4“. Svima je poznato da od svih nastavnih predmeta Perica najviše voli – veliki odmor. Ali u ovoj knjizi otkrićete da se od svake škole može napraviti Otkačena.

U štampi je treće izdanje knjige „Apis i AleksandarNenada Novaka Stefanovića, koji piše o dvojici vršnjaka koji su obeležili modernu istoriju Srbije. Zahvaljujući mnoštvu novih podataka o Dragutinu Dimitrijeviću Apisu i Aleksandru Obrenoviću, ova knjiga otkriva koliko su njihovi životi bili duboko isprepleteni i zašto se mogu nazvati Kainom i Aveljem srpske politike.

Treće izdanje doživeće i knjiga „Priči nikad krajaGorice Nešović i Jelice Greganović, dok će nastavak ovog bestselera, „Naše priče“, doživeti drugo izdanje. Dugogodišnje prijateljice, koleginice po profesiji ali i privatnom statusu – majke, Gorica Nešović i Jelica Greganović „se razgovaraju“ u ovim pričama, a čitalac je publika koja se smeje i odobrava jer se prepoznaje u svim temama.

Mada je od izlaska knjige „NadaAnte Tomića prošlo manje od mesec dana, ovaj urnebesno duhoviti ali i romantični roman doživeće drugo izdanje. Sirijski izbeglica – lep kao osmanski princ – ispadne iz broda i završi na obali ostrva poznatog po zaštitnici plodnosti Svetoj Margareti, a potom ga odvedu u zatvor (koji retko služi svojoj svrsi, a češće kao turistički smeštaj), gde će se zaljubiti u policajčevu ćerku…


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
tom holand ispod površine rimskog mira 1 deo laguna knjige Tom Holand: Ispod površine Rimskog mira – 1. deo
26.07.2024.
Tom Holand, kako to tvrdi vojska njegovih vatrenih pratilaca, poseduje jedinstvenu sposobnost da oživi antiku. Ovaj nagrađivani britanski istoričar, biograf i prezenter, u svojim uzbudljivim delima i ...
više
saša bošković mange spaja kvalitet sadržaja i crteža laguna knjige Saša Bošković: Mange spaja kvalitet sadržaja i crteža
26.07.2024.
Nakon završenog manga serijala Laku noć, Punpune izdavačka kuća Laguna je odlučila da publici ponudi dva nova naslova popularnih japanskih stripova. U pitanju su mange Ja sam heroj i Sani. B...
više
akcija i raspust je za lektiru od 1 do 14 avgusta 2024  laguna knjige Akcija „I raspust je za lektiru“ od 1. do 14. avgusta 2024.
26.07.2024.
Znamo da je leto namenjeno igri, igri i igri, a škola je ostala negde u dalekoj i maglovitoj prošlosti, ali hajdemo i knjige da primimo u društvo i videćete koliko vam radosti mogu doneti u danima ras...
više
osvežite svoje leto uz nescafé i lagunu laguna knjige Osvežite svoje leto uz Nescafé i Lagunu
26.07.2024.
Da su knjiga i kafa savršena kombinacija, dobro je poznato. Zato su Izdavačka kuća Laguna i Nescafé odlučili da vam ulepšaju ovo leto i da vam priušte istinsko uživanje u čitanju i ispijanju hladne, o...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.