Laguna - Bukmarker - Noć knjige – Ipak zajedno od 14. do 18. decembra [video] - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Noć knjige – Ipak zajedno od 14. do 18. decembra [video]

Tradicionalna manifestacija Noć knjige, 23. po redu, kojoj se raduju svi knjigoljupci, održaće se od 14. do 18. decembra 2020. godine pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.



Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju zaposlenih i čitalaca, veliki popusti primenjivaće se tokom pet dana, od ponedeljka 14. decembra do petka 18. decembra u knjižarama, a na sajtovima laguna.rs i delfi.rs tokom 24 sata svih pet dana trajanja manifestacije uz besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije za sve porudžbine. Posebnu pogodnost ovog puta imaće i svi kupci sa teritorije Hrvatske jer će cena dostave pošiljaka iznositi 10 evra.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Izdavači koji učestvuju u Noći knjige su: Admiral Books, Agape knjiga, Agora, Aidt Pikom Dragana Krstić, Akia Mali Princ, Alan Ford , Algoritam, Arete, Arhipelag, Fedon, Babun, Begen, Beosing, Biblioner, Blum izdavaštvo, Book, Catena Mundi, Clio, Commodore Trade, Čarobna knjiga, D.R. Gilbert, Darkwood, Data Status (dečija izdanja i pop psihologija), Dereta, Dexy Co, Dibidus, Dosije Studio, Draslar, Društvo Za Afirmaciju Kulture Presing, Evro Book, Feng Šui Institut Sandra Drinčić, Fineks, Finesa, Ganeša Klub, Geopoetika , Globosino, Gutenbergova Galaksija, Heliks, Hera Edu, Hoplit, IGP Prometej, IK Dedić, Filip Višnjić, Sezam Book , Štrik, Informatika A.D., Izdavačka Kuća Prometej, Jasen Bgd, JRJ, Kamelia izdavaštvo, Karpos, Karupović, Komiko, Kontrast izdavaštvo, Kosmos izdavaštvo, Kreativni centar, Lento, Leo Commerce, Logos, Lom, Magic Map, Ave Serbia, Booka, Paladin, Makart, Mali Vrt, Miba Book, Modesti stripovi, Moro, Novosti, Novoli, NTC Edu, Odiseja, Orfelin, Otvorena knjiga, Paideia, Partenon, Partizanska knjiga, Pčelica, Plat, Poeta - Udruženje pisaca, Propolis Books, Psihopolis Institut, Publik Praktikum, Racio, Romanov knjiga, Samizdat, Službeni glasnik, Srpska Reč, Sumatra izdavaštvo, Štampar Makarije, Talija, Tanesi, Duhovni Lug, Ukronija, Urban Art, Urban Reads, Valera, Verba, Veseli četvrtak, Vukotić media, Vulkan izdavaštvo, Zadužbina Vladete Jerotića i Zavet.

Osim ponude više od 50.000 naslova, odličnog izbora gift programa i fantastičnih popusta, spremili smo za vas i sjajne poklone. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, naslovi drugih izdavača kao i originalni pokloni.

U Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48, Games će tokom trajanja Noći knjige odobravati 15% popusta na sve igre, akcione figure, merchandise i gift programe. Popust ne važi za artikle koji su već na akciji i za kategorije konzole, prateću opremu i prepaid kartice.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

Tokom svih meseci 2020. godine knjiga se pokazala kao odlično društvo i dobar način da se iskoristi slobodno vreme. I tokom svih ovih meseci Laguna i Delfi knjižare su se trudili da knjiga uvek bude dostupna a knjižare otvorene, poštujući sve mere predostrožnosti kako bismo sačuvali zdravlje svih nas.

Dakle, knjiga je naša misija, i mi sa njom nastavljamo i u narednom periodu.

Pripremite svoj spisak naslova na vreme! Čekamo vas u Noći knjige!



Podelite na društvenim mrežama:

omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.