Laguna - Bukmarker - Sajamski dani – još danas! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sajamski dani – još danas!

Veliki popusti i druženja sa piscima glavno su obeležje Sajamskih dana koji traju do nedelje 31. oktobra.



Na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu u knjižarama Laguna i Delfi, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, Sajamski dani omogućavaju čitaocima da nabave najnovije hitove domaće i svetske književnosti po najpovoljnijim cenama.

Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, kao i knjige na stranim jezicima.
 
POPUSTI I AKCIJE TOKOM SAJAMSKIH DANA
  • Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%.
  • Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova, odobravamo dodatnih 20%.
  • Odličan gift program biće snižen za 15%.
Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Spisak knjiga na akciji „3 za 499“ možete pogledati ovde.

Spisak knjiga na akciji „3 za 999“ možete pogledati ovde.

… OBEZBEDILI SMO I PRISTUPAČNU DOSTAVU

– Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

– Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra.

– Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske iznosiće 10 evra.

Bilo da se odlučite da posetite neku od knjižara Delfi ili neki od Laguninih klubova čitalaca, ili da knjige birate od kuće, preporučujemo vam da najpre na sajtovima pregledate ponudu najnovijih izdanja, hitove domaće i strane književnosti i knjige za decu jer vas i ovoga puta očekuju sjajni naslovi.

Među najtraženijim naslovima tokom Sajamskih dana izdvojili su se novi roman Fredrika Bakmana „Mi protiv vas“, novi roman Lusinde Rajli „Izgubljena sestra“, kao i „Zanimljiva istorija Srba u 147 priča“ Momčila Petrovića.

Evo i liste top 20 najtraženijih naslova od početka Sajamskih dana:
 
  1. Mi protiv vas“, Fredrik Bakman
  2. Izgubljena sestra“, Lusinda Rajli
  3. Zanimljiva istorija Srba u 147 priča“, Momčilo Petrović
  4. Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“, Štefani Štal
  5. Stručnjak za ljubomoru i druge priče“, Ju Nesbe
  6. Dajana: Njena ispovest“, Endru Morton
  7. Nisam kriva“, Jelena Bačić Alimpić
  8. Čovek po imenu Uve“, Fredrik Bakman
  9.  „Žena bližnjega tvoga“, Toni Parsons
  10.  „Lažna veza“, K. Bromberg
  11. Una“, Momo Kapor
  12. Kovid 19+“, Marko Vidojković
  13. Medvedgrad“, Fredrik Bakman
  14. Semper idem“, Đorđe Lebović
  15. Zamalek“, Dejan Tiago-Stanković
  16. Vin“, Harlan Koben
  17. Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj – radna sveska“, Štefani Štal
  18. Apropo ničega“, Vudi Alen
  19. Apis i Aleksandar“, Nenad Novak Stefanović
  20. Devojka sa plantaže čaja“, Dženet Maklaud Troter 

Sajamske dane obeležavaju i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra. Sam kraj Sajamskih dana, od 29. do 31. oktobra, biće rezervisan za knjige iz žanra trilera, fantastike, horora i tinejdž literature.

Za vreme trajanja Sajamskih dana ne važe ostale redovne akcije. Neće važiti povlastice u okviru Laguninog kluba čitalaca, benefiti Delfi Premium članstva, kao ni tekuće akcije (Akcija 499 – UniCredit, Dečja knjiga nedelje, Knjiga nedelje, Dečja knjiga meseca, Knjiga meseca, Blogeri, Književni klub, „Beograd večiti grad“ – na srpskom i engleskom), ali će se svim članovima Laguninog kluba čitalaca beležiti članska kupovina, koja može uticati na povećanje članskih popusta u narednom kvartalu.

Manifestaciju su podržali Banca Intesa, Bambi, Wash&Go, Bioten, STR8, K2r, Haier, Generali, Nedeljnik.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.


Podelite na društvenim mrežama:

o romanu belo se pere na devedeset slovenačke autorke bronje žakelj 25 aprila u knjižari delfi skc laguna knjige O romanu „Belo se pere na devedeset“ slovenačke autorke Bronje Žakelj 25. aprila u knjižari Delfi SKC
24.04.2024.
Slovenačka autorka Bronja Žakelj, koja u prestonicu Srbije dolazi uz podršku ambasade Republike Slovenije, predstaviće beogradskim čitaocima roman „Belo se pere na devedeset“ u četvrtak 25. aprila od ...
više
roman o tinejdžerima kakav još niste pročitali ko zna šta će od mene biti ivane lukić u prodaji od 25 aprila laguna knjige Roman o tinejdžerima kakav još niste pročitali – „Ko zna šta će od mene biti“ Ivane Lukić u prodaji od 25. aprila
24.04.2024.
Zabavan, podsticajan i važan – takav je roman za tinejdžere Ivane Lukić „Ko zna šta će od mene biti“, napisan u interesantnoj formi, na mobilnom telefonu. Šesnaestogodišnji Luka ne voli fudbal i ne...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
24.04.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više
održana promocija zbirke priča od šapata do vriska gorana skrobonje laguna knjige Održana promocija zbirke priča „Od šapata do vriska“ Gorana Skrobonje
23.04.2024.
Promocija knjige priča „Od šapata do vriska“ Gorana Skrobonje održana je 22. aprila u knjižari Delfi SKC. U pitanju su priče strave i fantastike, o kojima su govorili prof. dr Aleksandar Jerkov, knjiž...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.