Laguna - Bukmarker - Mimi Vlaović oduševila publiku novim romanom „P.U.T. na prvi pogled“ - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Mimi Vlaović oduševila publiku novim romanom „P.U.T. na prvi pogled“

U stilu tinejdžerske žurke u Delfi Caféu u SKC-u u četvrtak, 23. maja, održana je promocija drugog romana najmlađe Lagunine autorke Mimi Vlaović „P.U.T. na prvi pogled“.

O romanu sedamnaestogodišnje Mimi, koja je sve zapanjila svojim spisateljskim umećem, pored autorke govorili su muzičar Kiki Lesendrić, kantautorka Nina Badrić i glumica Tamara Dragičević, dok je šarmantna Maša Đorđević, učenica srednje škole Artimedia, vodila program.



U novoj knjizi Mimi Vlaović susrećemo se sa dva veoma specifična i potpuno različita karaktera koji, nakon što im se desio ,,put na prvi pogled“, počinju da preispituju svoje stavove. Kroz njihovo mišljenje o raznim pojmovima, njihove priče pre nego što su se sreli, a zatim i zajedničke ljubavne priče, upoznajemo likove i ne možemo a da se sami ne zapitamo: Koji je naš put? Kako ga ostvariti?

Na nesvakidašnjoj promociji knjige Mimi Vlaović je ispričala da je na ideju za novi roman došla slušajući prijateljice svoje sestre kako su uživale u putovanju u Španiju i kako bi volele da se bave poslom koji bi ih stalno vodio u nove krajeve sveta. Tako se „rodila“ njena junakinja Lala, fotoreporter koja je stalno na točkovima. Da bi imala pravu ljubavnu priču, trebao je i muški lik koji će joj biti sušta susprotnost, pa je tako nastao Vetar, dobroćudni nacionalista kome je kod kuće najbolje i najlepše. Okosnica njihovih rasprava je odnos prema „putu“ i tako se postepeno oboje menjaju da bi dosegli sklad potreban da njihova ljubav može da ima budućnost.

Poznati muzičari Kiki Lesendrić i Nina Badrić podržali su mladu autorku jer su prepoznali da su im bliske emocije junaka iz knjige, jer mladost i svako ko se tako oseća ima potrebu za pozitivnom energijom koju zrače ljubav i vera u sreću.

Publika je imala priliku i da vidi premijerno prikazivanje trejlera za roman „P.U.T. na prvi pogled“, za koji je scenario napisala Mimi Vlaović, a koja ga je i režirala. Za ulogu Lale je odabrala mladu ali već iskusnu Tamaru Dragičević, dok je ulogu Vetra poverila Petru Benčini. Na najlepšim lokacijama u Beogradu snimljene su scene koje dočaravaju poruku knjige o ljubavi koja može da čini čuda.



Svi prisutni su uživali u pravoj tinejdžerskoj žurki, druženju sa mladom autorkom i super poklonima koje je Laguna pripremila samo za njih.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna

 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.