Laguna - Bukmarker - „Mama vila i ja: Kad želiš jednoroga“ – treća knjiga magičnog serijala - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

„Mama vila i ja: Kad želiš jednoroga“ – treća knjiga magičnog serijala

Knjiga „Mama vila i ja: Kad želiš jednoroga“ ispunjena je fantastičnim avanturama u kojima smo moja ćerka i ja u potpunosti uživale. Ela je dražesno dete sa kojim se moja ćerka povezala, a njena majka je blesava i zabavna, što čitavu priču čini sjajnom.

Već sam duže vreme obožavateljka knjiga Sofi Kinsele. Njena dela su zabavna i domišljata i uživala sam u svakoj knjizi koju je napisala. Mnogo mi se dopada što sada postoji i serijal knjiga koje mogu da čitam svojoj deci. Obradovalo me je i što sam utvrdila da „Mama, vila i ja: Kad želiš jednoroga“ odiše istim onim šarmom koji toliko volim kod svih ostalih njenih dela.

Likovi su sjajni. Ela je slatka i blesava, a njena majka se stalno uvaljuje u magične probleme o kojima je vrlo zabavno čitati.

Stil je prilagođen mlađim čitaocima. Poglavlja su dobro definisana, a ilustracije se savršeno uklapaju u temu knjige.

Priča je ispunjena zabavnim avanturama i problemima koje treba rešiti. Fantastična priča o mami vili čini ovu knjigu sjajnom za mlađe čitaoce i sve one koji vole bajke.

Sve u svemu, ovo je zabavna knjiga, sa sjajnim likovima, divnim stilom i izuzetnom pričom.

Ova knjiga je savršena za decu od predškolskog uzrasta do sredine osnovne škole. Mlađi čitaoci mogu da je čitaju samostalno jer je knjiga podeljena na slatka mala poglavlja, potpuno prilagođena njima.

O čemu se radi u ovoj knjizi? Vile, jednorozi i čarobne želje sastaju se u ovoj trećoj knjizi u serijalu knjiga Mama vila i ja autorke bestselera Sofi Kinsele!

Ela samo želi da postane vila kao njena mama. Sanja dan kada će imati sopstvenu svetlucavu krunu i čarobni štapić. Ela čak mašta i o prvoj čaroliji – o svom svetlucavom jednorogu.

Ali Ela zna da su čarolije često mnogo teže nego što deluju, čak i uz čarobne aplikacije koje joj stoje na raspolaganju... A biti buduća vila ne podrazumeva samo duge i leptiriće.

Hoće li Ela naučiti još čarolija koje će joj pomoći da jednoga dana postane vila? Ili će shvatiti da još uvek ne mora da bude vila kako bi se sve njene želje ostvarile?

Izvor: shejustlovesbooks.com
Prevod: Milan Radovanović


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.