Laguna - Bukmarker - „Dvodnevna dijeta“ dr Mišel Harvi i prof. Tonija Hauela u prodaji - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

„Dvodnevna dijeta“ dr Mišel Harvi i prof. Tonija Hauela u prodaji

Specijalno za sve one koji žele zdravo da se hrane i izgube kilograme u prodaji se nalazi „Dvodevna dijeta“ dr Mišel Harvi i prof. Tonija Hauela.

Dr Harvi i prof. Hauel se godinama bave istraživanjem i razvojem optimalnog režima ishrane s ciljem da pomognu ljudima da za kratko vreme i na jednostavan način izgube kilograme, kao i da dugo održe postignutu težinu. Ova neverovatno uspešna dijeta rezultat je njihovih kliničkih istraživanja.

„Dvodnevna dijeta“ sadrži plan ishrane i 100 recepata za pripremu ukusnih i sitih jela. Celokupan prihod od prodaje ove knjige koji pripada autorima ide Centru za prevenciju raka dojke „Dženezis“ (www.genesisuk.org).

Držite dijetu dva dana u nedelji. Jedite normalno preostalih pet dana. Smršajte i izgubite dvaput više masnoće nego pomoću standardne dijete s brojanjem kalorija – a zatim trajno zadržite postignutu težinu.

Dvodnevna dijeta se lako drži i klinički je dokazana. Jednostavno vodite računa o tome šta jedete dva dana, a ostalih pet jedite normalno ali u razumnoj meri.

Ne radi se samo o jednostavnom gubitku kilograma. Dvodnevna dijeta može radikalno sprečiti starenje i nastanak karcinoma. Pomoću ove dijete napokon možete biti vitki, zdravi i u dobroj kondiciji.

Dr Mišel Harvi je nagrađivani istraživač u oblasti dijetetike. U poslednjih sedamnaest godina specijalizovala se za planiranje optimalnog režima ishrane i vežbanja za mršavljenje i prevenciju nastanka i ponovnog pojavljivanja raka dojke. Rezultati njenih radova objavljeni su u mnogim poznatim naučnim časopisima. Dobitnik je nagrade Britanskog udruženja dijetetičara Rouz Simond za najbolji objavljeni istraživački rad 2005. godine, nagrade „Međunarodni dan žena“ Gradskog veća u Mančesteru u kategoriji Žene u nauci za 2007. godinu i Nagrade za najbolje metode lečenja 2010. godine koju Nacionalno udruženje za proučavanje gojaznosti dodeljuje za najbolji objavljeni istraživački rad u oblasti gojaznosti.

Prof. Toni Hauel je profesor onkologije na Univerzitetu u Mančesteru. Specijalista je u oblasti lečenja raka dojke već više od trideset godina. Danas se najviše bavi farmakološkim metodama i životnim navikama kojima se sprečava rak dojke. Direktor je istraživačkog sektora u Centru za prevenciju raka dojke Dženezis. Objavio je preko šest stotina naučnih radova i poglavlja u knjigama koji se uglavnom bave biologijom dojke te lečenjem i prevencijom raka dojke.

Knjigu „Dvodnevna dijeta“ možete naći u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.