Laguna - Bukmarker - Deca i knjige – Lagunini saveti za zabavu sa decom - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Deca i knjige – Lagunini saveti za zabavu sa decom

Do sada smo često pisali i prenosili tekstove o tome koliko je važno da deca budu okružena različitim knjigama, da im one budu dostupne, i o tome da sigurno među bogatom ponudom naslova za decu postoji baš ona koja će zainteresovati čak i ono dete koje ne pokazuje interesovanje za čitanje.



Naš je savet da čitate sa decom! Odvojte vreme da to zajedno radite bilo tako što će svako uzeti svoju knjigu, ili tako što ćete im vi čitati. Sva istraživanja pokazuju da čak i deca koja samostalno čitaju knjige vole da im roditelji čitaju.

Od 20. do 29. marta, na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, organizujemo akciju sa popustima na sve knjige za decu i tinejdžere.
 
Tokom trajanja akcije za kupovinu jedne knjige odobravamo popust od 25%, za kupovinu dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više 40%. Besplatna isporuka za sve porudžbine iz Republike Srbije.


Preporuke redakcije Lagune:

Serijal o Persiju Džeksonu za ljubitelje avanture i fantastike. Za uzrast od 11 godina. Ako ste pomislili da samo dečaci čitaju o ovakvim avanturama, prevarili ste se! Ovo vole i devojčice. Da ne pominjemo da Persi Džekson podseća na jednog veoma veoma popularnog književnog junaka… Ako vi ne znate o kome je reč, vaše dete će znati!



Knjiga za kreativne ili one pune energije sa kojom ne znaju šta će. Neka cepkaju, štrićkaju, crtaju, verovali ili ne, ovu knjigu treba cepati! Ako se dete ustručava, počnite vi, sjajno ćete se zabaviti!



Za male mudrice koje ne žele da gube vreme već da ga iskoriste tako što će utvrđivati gradivo, ove knjige će biti prava poslastica.
 
      

Najmlađi mogu da se igraju kockama, brojevima, rečima ili da savladavaju svet oko sebe uz ove nežne slikovnice:
 

A ova zabava može da podstakne i vaše vijuge i moć posmatranja, nemojte misliti da je to obična dečja igra.



Obožavaoci serijala, jeste li znali da postoji ovaj „Godišnjak“ po kome može da se crta, žvrlja, boji, dopisuje…?



Ovo je sjajna alatka za upoznavanje sa grčkom mitologijom koja, uz to, razvija maštu! Zašto ne biste pustili svog mališana da vam ispriča svoju verziju mita, da mu smisli kraj, a možda biste mogli to i zajedno:



Ako do sada niste čuli da postoje knjige za decu koje kombinuju tekst i proširenu stvarnost, onda odvojte malo vremena i pročitajte prikaze o ovoj knjizi. Pažnja: ovo je knjiga za tinejdžere koji umeju da rukuju aplikacijama, odvažni su i vole pomerene stvari. Garantujemo im neprocenjivo iskustvo. I nema varanja, neće moći da čitaju na preskok!



I za kraj, kako bi bilo da se porodično zabavite ovim eksperimentima? Ne zahtevaju komplikovane sastojke, a prave čudesne efekte! Na svakoj radionici se deca oduševe.


 
Povežite se sa decom!
Vaša Laguna


Podelite na društvenim mrežama:

o romanu belo se pere na devedeset slovenačke autorke bronje žakelj 25 aprila u knjižari delfi skc laguna knjige O romanu „Belo se pere na devedeset“ slovenačke autorke Bronje Žakelj 25. aprila u knjižari Delfi SKC
24.04.2024.
Slovenačka autorka Bronja Žakelj, koja u prestonicu Srbije dolazi uz podršku ambasade Republike Slovenije, predstaviće beogradskim čitaocima roman „Belo se pere na devedeset“ u četvrtak 25. aprila od ...
više
novo izdanje zapisa na stubu, jerusalimskom selimira radulovića laguna knjige Novo izdanje „Zapisa na stubu, Jerusalimskom“ Selimira Radulovića
24.04.2024.
U štampi će se uskoro naći drugo izdanje „Zapisa na stubu, Jerusalimskom“ Selimira Radulovića, dobitnika nagrade „Meša Selimović“. Kada pročitamo pesme iz nove knjige Selimira Radulovića, i njima prid...
više
roman o tinejdžerima kakav još niste pročitali ko zna šta će od mene biti ivane lukić u prodaji od 25 aprila laguna knjige Roman o tinejdžerima kakav još niste pročitali – „Ko zna šta će od mene biti“ Ivane Lukić u prodaji od 25. aprila
24.04.2024.
Zabavan, podsticajan i važan – takav je roman za tinejdžere Ivane Lukić „Ko zna šta će od mene biti“, napisan u interesantnoj formi, na mobilnom telefonu. Šesnaestogodišnji Luka ne voli fudbal i ne...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
24.04.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.