Laguna - Bukmarker - Dani najboljih kupovina – Sajamski dani od 14. do 31. oktobra - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Dani najboljih kupovina – Sajamski dani od 14. do 31. oktobra

Oktobar je tradicionalno rezervisan za knjige. Stoga, pripremite spisak jer Sajamski dani počinju u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 14. do 31. oktobra 2022.



Na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu u knjižarama Laguna i Delfi, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, Sajamski dani omogućavaju čitaocima da nabave najnovije hitove domaće i svetske književnosti po najpovoljnijim cenama.

Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, kao i knjige na stranim jezicima.

Tokom Sajamskih dana premijerno će izaći dugoočekivani romani Gorana Petrovića „Papir“ i „Ikonostas“, novi roman Vladimira Kecmanovića „Kad đavoli polete“, „Muk“ Gorana Milašinovića, završnica priče o malom hokejaškom gradu „Pobednici“ Fredrika Bakmana, „Mala Italijanka“ Lusinde Rajli, „Ritam Harlema“ Kolsona Vajtheda.

Pred čitaoce stiže prva kod nas sveobuhvatna biografija kraljice Elizabete II „Kraljica“ Metjua Denisona, „Christkind“, prvi roman Borisa Dežulovića, još jedan roman autorke Tes Geritsen iz serijala o medicinskoj istražiteljki Mori Ajls i detektivki Džejn Ricoli – „Poslednji preživeli“.

Među domaćim autorima izdvajamo i nov naslov Simonide Milojković „U zagrljaju princa tame“, „Portreti junaka i junakinja Dostojevskog“ vladike Maksima, roman „Odakle sam bila, više nisam“ Dejana Tiago-Stankovića i „Novih 147 priča iz zanimljive istorije Srba“ Momčila Petrovića.

Za najmlađe je i najslađe, a u Maloj Laguni ima naslova za sve uzraste, od onih najmanjih do tinejdžera: „Petominutne priče“, „Najlepše priče za sva godišnja doba“, „Bajke – prvih sedam“ Uroša Petrovića, „Tajne dedinog kofera“ Bojana Ljubenovića, „Magnus Čejs i bogovi Asgarda“ Rika Riordana...

POPUSTI I AKCIJE TOKOM SAJAMSKIH DANA

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%.

Odabrane knjige na stranom jeziku su na popustu od 75% na sajtu delfi.rs. 
Spisak naslova možete pogledati ovde.

Odličan gift program biće snižen za 15%. U toku je i akcija „Pripremite svoj poklon“, na kojoj su određeni gift artikli na popustu od 50 i 70%.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije na sajtu delfi.rs.

Spisak knjiga na akciji „3 za 499“ možete pogledati ovde.

Spisak knjiga na akciji „3 za 999“ možete pogledati ovde.

U knjižari Laguna u Knez Mihailovoj 48, tokom Sajamskih dana, Games će odobravati popust od 15% na ceo merchandise i gift, a poslednjeg vikenda od 29. do 31. oktobra na popustu će, pored gifta, biti i igre i prateća oprema (* ne važi za Sony program prateće opreme).

Za vreme trajanja Sajamskih dana ne važe ostale redovne akcije. Neće važiti povlastice u okviru Laguninog kluba čitalaca, benefiti Delfi Premium članstva, kao ni tekuće akcije, ali će se svim članovima Laguninog kluba čitalaca beležiti članska kupovina, koja može uticati na povećanje članskih popusta u narednom kvartalu.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.

Čekamo vas u Delfi i Laguninim knjižarama.
 


Podelite na društvenim mrežama:

branko ćopić o svom detinjstvu i stvaralaštvu video  laguna knjige Branko Ćopić o svom detinjstvu i stvaralaštvu [video]
29.03.2024.
Povodom četiri decenije od smrti velikog književnika Branka Ćopića, obeleženu 26. marta, prenosimo vam prvu emisiju iz serije Kad sam bio mali koja je premijerno emitovana 16. oktobra 1965. godine na ...
više
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
knjiga kao plod duboke potrebe predstavljen roman vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Knjiga kao plod duboke potrebe – predstavljen roman „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
29.03.2024.
Roman prvenac teologa Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“ predstavljen je 28. marta publici u knjižari Delfi SKC. O delu koje govori o čoveku, njegovom smislu, instituciji i apsurdu koji ih povezuje, ali...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.