Laguna - Bukmarker - A onda ste shvatile da je život koji živite sve samo ne savršen… - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

A onda ste shvatile da je život koji živite sve samo ne savršen…

Da li ste ikada osećale da vam je život savršen ili ste se pretvarale da je takav kako biste se usrećile? A onda ste shvatile da je život koji živite sve samo ne savršen?

Ljubitelj sam romana Sofi Kinsele još od njenog serijala „Kupoholičarka“, i veoma mi se dopala njena nova knjiga „Moj ne tako savršen život“. Kinselin stil je sazreo. I dalje može da se ubaci u kategoriju čik lita ali ga više doživljavam kao romansu sa svim usponima i padovima koji se pojavljuju na putu pronalaženja ljubavi, naročito za generacije milenijalaca. Ova grupa mladih rođenih posle 1990. godine ima visoka očekivanja od života, ali očekuju da svoje ciljeve dostignu brzo, čak i ako to znači kretanje prečicama.

Kejti ili Ket, kako želi da je zovu jer misli da to zvuči sofisticiranije, ima posao u Londonu, svoj stan, na posao ide javnim prevozom i svoj život prikazuje na Instagramu. Tako želi da je vide. Zapravo, ima nisko plaćen činovnički posao kod šefice koja ne ceni ni nju ni njen rad, stan joj je toliko mali da nema mesta gde da okači odeću, putovanje do posla joj je noćna mora, a slika njenog života na Instagramu daleko je od istinite.

Aleks je izvršni direktor iz Londona koji voli da se zabavlja i koji zapadne Keti za oko, ali propušta priliku pretvarajući se da je neko ko nije.

Kada bude prinuđena da se vrati na očevu farmu i ponovo postane Kejti, ona biva ubeđena da je sve propalo. Da li da se osveti kada joj se ukaže prilika, ili da bude bolja osoba, kakva jeste, i izdigne se iznad sitne ljubomore? Koju ženu Aleks zapravo želi – Ket ili Kejti?

Sjajna priča, istovremeno zabavna i mudra. Uživala sam u kraju i mislim da je zreo i prikladan. Preporučujem ovu knjigu svima koji vole druge prilike i priče o potrazi za ljubavlju i uspehom.
 
Autor: Beki Kondit
Izvor: happyeverafter.usatoday.com


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.