Profesori smrti 2 – Satanine ubice
Format: 13x20 cm
Pismo: Ćirilica
Povez: Mek
U pripremi
Datum objavljivanja: jun 2018.
POŠALJI
U Sataninim ubicama, drugoj knjizi serijala Profesori smrti, vodim vas u novu avanturu, pisanu u obliku dnevnika-trilera.

Otkrivam vam postojanje Pinaj kruga, još jednog centra moći koji sprovodi planove „države u senci“. To je prava vlada novog svetskog poretka, u kojoj postoji „ministarstvo smrti“ sa svojim agentima regrutovanim među Albancima. Pažljivim čitanjem saznaćete ko je kontrolor operacije u kojoj su likvidirani srpski ambasador pri NATO-u i srpski konzul u Istanbulu.

U Dubaiju se upoznajem s Nikolasom Vitinijem, čija porodica pripada „crnom plemstvu“, a koji je dospeo na „listu za odstrel“ jer nije hteo da žrtvuje svoje dete u satanističkom ritualu. Poznanstvo s njim vodi me u Njujork do Engleza Edvarda, koji je „kreator igre“ u timu Henrija Kisindžera. Na putu za Moskvu Edvard svraća u Beograd i sugeriše mi povezivanje Srbije sa Izraelom, koji ima ogroman uticaj na Trampa i Putina. To mi deluje kao bajka... Ali 9. maja 2018. tokom parade vidim zajedno Putina, Netanjahua i Vučića!

U Vašingtonu saznajem koji američki general ima u Škotskoj preduzeće za eliminaciju bankara, bogataša i političara koji se otrgnu kontroli. Iz tog obaveštajnog izvora saznajem ko je i zašto organizovao atentat na Olivera Ivanovića. Sve je povezano, Satanine ubice su podstrekači budućeg progona Srba sa Kosova.

Za kraj vam otkrivam formulu, koju sam dobio u Njujorku i Vašingtonu, za oslobađanje Kosova i Metohije od okupacije. Deo posla obaviće Izraelci i njihov Mosad! Lukavo, zar ne? Pročitajte knjigu i donesite sud.

 
Vaš drugar,
Dejan Lučić
 
Od istog autora
Iz istog žanra