Laguna - Bukmarker - Veliki broj biblioteka učestvuje u Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Veliki broj biblioteka učestvuje u Noći knjige

Manifestaciji Noć knjige, koja će trajati tri dana – od 18. do 20. juna, priključile su se i biblioteke iz Srbije i regiona. Biblioteke će u manifestaciji učestvovati prvog i drugog dana, 18. i 19. juna.



Dakle, tokom prvog i drugog dana trajanja manifestacije čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima ili programima specijalno kreiranim za taj dan.

Biblioteka grada Beograda će 18. i 19. juna davati popust od 50% na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka Srbije će 18. i 19. juna davati popust od 30% na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi.

Biblioteka „Milutin Bojić“ u Beogradu 18. juna odobrava popust od 60% na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ 18. i 19. juna poklanja studentima koji se prvi jave 2 polugodišnje članarine za 2020. godinu.

Narodna biblioteka Užice 18. i 19. juna odobrava popust od 50% na godišnju članarinu, a u petak 18. juna od 19 sati biće održana promocija knjige „Kontraendorfin“ Svetislava Basare.

Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 18. i 19. juna odobrava popust od 40% na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Novom Sadu će 18. juna davati popust od 50% na godišnju članarinu, a biće organizovana i izložba najčitanijih Laguninih izdanja.

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu će 18. i 19. juna svojim sugrađanima dati mogućnost upisa ili obnove godišnje članarine sa popustom od 50%. U petak 18. juna u 18 sati biće održano predavanje „Biblioteke kod Srba od srednjeg veka do današnjih dana – čitalačka tradicija u Leskovcu“. Učestvovaće istoričari Vladimir Petković, Miloš Ignjatović i Boban Krstić.

Leskovački kulturni centar je za 18. jun pripremio promociju knjige za decu „Anjin svet“ autorke Lele Stojanović. Pored autorke, na promociji će biti i prevodilac na znakovni jezik Dragana Stojilković. Promocija počinje u 18 sati.

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu 18. juna omogućava popust od 50% na godišnju članarinu za novoupisane.

Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici 18. i 19. juna omogućava popust do 40% na godišnju članarinu.

Biblioteka „Branko Radičević“ iz Lebana će 18. juna odobravati besplatno učlanjenje na 6 meseci za decu i odrasle.

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki” iz Sombora će 18. juna ostaviti vrata Pozajmnog odeljenja za odrasle (Kralja Petra I 11) otvorena do 22 sata. Takođe, biće organizovana izložba Laguninih izdanja, kao i projekcija filma u dvorištu Biblioteke (Kralja Petra I 11), u okviru Turneje filmskog festivala „Slobodna zona“ od 20.30.
Narodna biblioteka „Jovan Popović“ u Kikindi 18. juna odobrava popust od 50% na godišnju članarinu, a pripremljen je i dečji maskenbal sa temom „Vrata mašte otvori, u omiljenog junaka se pretvori“ od 18.30 do 20 sati.

Narodna biblioteka Brus će 18. juna organizovati izložbu Laguninih izdanja.

Narodna biblioteka „Dositej Obradović“ u Novom Pazaru će organizovati izložbu najčitanijih izdanja.

Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću 18. juna organizuje poetsko veče pod nazivom „Glas mladih pjesnika“ od 18 sati na Platou ispred Gradske kuće, a svi učesnici i posetioci će dobiti poklon članske karte biblioteke.

Noć knjige je priča koja traje, tokom koje ćete imati priliku da se upoznate sa novim naslovima, kupite knjige po izuzetno povoljnim cenama i družite se sa svojim omiljenim piscima. Uz svaku kupovinu prijatelji manifestacije pripremili su za vas i lepe poklone.


Podelite na društvenim mrežama:

održana promocija zbirke priča od šapata do vriska gorana skrobonje laguna knjige Održana promocija zbirke priča „Od šapata do vriska“ Gorana Skrobonje
23.04.2024.
Promocija knjige priča „Od šapata do vriska“ Gorana Skrobonje održana je 22. aprila u knjižari Delfi SKC. U pitanju su priče strave i fantastike, o kojima su govorili prof. dr Aleksandar Jerkov, knjiž...
više
nova izdanja domaćih autora laguna knjige Nova izdanja domaćih autora
23.04.2024.
Uskoro će se na knjižarskim policama naći deveto izdanje romana „Dorotej“ Dobrila Nenadića, kultne knjige koja je pomerila granice istorijskog romana i srpske književnosti. „Dorotej“ je roman na ivici...
više
još jedna knjiga o avanturama omiljenog pileta cile, zaljubljeno pile u knjižarama od 24 aprila laguna knjige Još jedna knjiga o avanturama omiljenog pileta: „Cile, zaljubljeno pile“ u knjižarama od 24. aprila
23.04.2024.
Nakon što smo upoznali našeg druga Cileta u knjizi „Cile, razmaženo pile“, pisac za decu Jovica Tišma sada nam predstavlja još jednu smehotresnu priču o Ciletu koja će male čitaoce upoznati s novim os...
više
odgovori koji su neophodni nikad bolja sve o famoznoj menopauzi u prodaji od 24 aprila laguna knjige Odgovori koji su neophodni: „Nikad bolja: Sve o famoznoj menopauzi“ u prodaji od 24. aprila
23.04.2024.
Ginekološkinja Šila de Liz prihvatila se odgovornog zadatka i u knjizi „Nikad bolja: Sve o famoznoj menopauzi“ dala detaljan vodič i odgovore na mnoga pitanja za važan period života žene. Ova knjiga p...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.