Laguna - Bukmarker - Uroš Petrović priredio još jednu zanimljivu promociju - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Uroš Petrović priredio još jednu zanimljivu promociju

Promocija nove knjige Uroša Petrovića „Martina velika zagonetna avantura“ održana je u četvrtak, 29. januara u Delfi Caféu u SKC-u.



Ovaj roman u zagonetkama izazvao je veliko intreseovanje kod dece i odraslih, a Uroš Petrović im je priredio beskrajno zabavno veče pružajući im pravu avanturu.

Literarni idol za mozgalice svih mališana je na sebi svojstven način predstavio nov naslov tako što je svojim vernim čitaocima postavljao zagonetke iz nove knjige, a svaki tačan odgovor donosio bi maloj mudrici čuvenu lopticu sa „smajlijem“ i drvenu Pino igračku. 

Mnogobrojni posetioci sinoć su se pridružili Marti u velikoj zagonetnoj avanturi!

Ovoga puta ona ih je povela na let balonom do skrivenog rečnog arhipelaga prepunog misterioznih prepreka i izazova, nepredvidivih likova i skrovitih kapija koje otvaraju samo tačni odgovori na teško dokučive zagonetke.
 
Autor je publici pokazivao neobične predmete ili rebuse koje je trebalo rešiti. Trebalo je otkriti i pravu funkiciju neobičnih predmeta koje je izvlačio iz svoje čarobne torbe.

Deca su se svojski trudila da ponude rešenje i to je bio pravi vatromet mašte koji je uveseljavao sve prisutne. Ova igra mogla je traje do kasno u noć, ali ju je Petrović prekinuo potpisivanjem svoje knjige.

Na kraju promocije autor je otkrio da se rešenja mogu čitati samo pomoću ogledala, a neočekivani kraj ove knjige nateraće vaš um da donese jednu odluku, nezavisno od onoga šta svesno želite!
 
Kompanija Bambi obezbedila je slatke i slane grickalice u kojima su prisutni uživali tokom cele promocije, a kompanija Jamax M pripremila je Pino igračke za sve male radoznalce.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.