Laguna - Bukmarker - Raduj se čitanju! Uživaj u igri! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Raduj se čitanju! Uživaj u igri!

Izdavačka kuća Laguna i kompanija Jamax M pripremili su edukativnu akciju za najmlađe čitaoce.

Uz kupovinu jedne od tri ponuđene Lagunine dečje knjige u knjižari Delfi na poklon dobijate zabavnu drvenu Pino igračku. Edukativna akcija za mališane počinje u petak 28. februara i važiće u svim knjižarama Delfi.

Zabavljajući se, kroz igru i čitanje, deca uče i razvijaju svoje psihofizičke sposobnosti, stiču znanja i predstave o okolini i svetu koji ga okružuje.

Knjige koje učestvuju u akciji su:

- „Pirati – Larousse za najmlađe“, grupa autora – Priča u slikama ispunjena lepim i zabavnim ilustracijama. Legende za učenje „piratskih“ reči – Igre i nalepnice – Lepa slagalica sa 12 delova.

- „Ma šta mi reče“, Ljubivoje Ršumović – Najpopularnija dečja knjiga svih vremena opremljena je novim, veselim ilustracijama koje nas vode u najdalje delove sveta i najšašavija prostranstva mašte. Ovo je knjiga za sve male radoznalce i pametnice da bolje i lepše rastu.

- „Tajne veštine Marte Smart“, Uroš Petrović – Ovo je treći deo hit serijala za sve uzraste, započetog knjigom „Misterije Ginkove ulice“. Marta, zelenokosa devojčica koja život posmatra na svoj, sasvim poseban način, rešila je da svojim prijateljima priredi jednu čarobnu, tajanstvenu noć. Otkrivanjem svojih tajnih veština, povešće i njih i vas u nezaboravnu avanturu punu začuđujućih trikova i misterioznih pojava.

Pino igračke su edukativne slagalice napravljene od prirodnog materijala. Ove igračke bude dečju radoznalost, kreativnost, dobro raspoloženje i podstiču razvoj logičkog razmišljanja.

Zabavna dečja akcija u kojoj važe članski i količinski popusti trajaće dok traju zalihe. Tokom ove akcije u svim knjižarama Delfi čitaoci će dobiti dodatnih 5% popusta na celokupan asortiman Pino igračaka.

Omogućite deci da uz Lagunine knjige i Pino igračke obogate svoje okruženje, uživaju u čitanju i budu bliža prirodi.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
to blurb or not to blurb nije sve amazing, surprising i breathtaking ili  laguna knjige To blurb or not to blurb: Nije sve amazing, surprising i breathtaking... ili?
16.04.2024.
U moru fenomenalne, sjajne, spektakularne i književnosti koja oduzima dah, postavlja se pitanje: to blurb or not to blurb? Prenosimo vam sjajan tekst koji je objavljen na hrvatskom književnom prortalu...
više
20 popusta za predavanje huana pabla eskobara laguna knjige 20% popusta za predavanje Huana Pabla Eskobara
16.04.2024.
Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“, poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvor...
više
promocija romana moja ljubav nikola tesla u rumi laguna knjige Promocija romana „Moja ljubav Nikola Tesla“ u Rumi
16.04.2024.
U Gradskoj biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi, u sredu 17. aprila od 18 sati, biće predstavljen roman Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“. A već narednog dana, 18. aprila, takođe od 18 sat...
više
kako bez ekrana akcija lagune i malog pozorišta duško radović  laguna knjige Kako bez ekrana!? – akcija Lagune i Malog pozorišta „Duško Radović“
16.04.2024.
Sjajnu akciju „Kako bez ekrana!?“ pokrenuli su Laguna i Malo pozorište „Duško Radović“ sa ciljem podizanja svesti o štetnosti prekomerne upotrebe tehnologije, i skretanja pažnje mališanima da je stvar...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.