Laguna - Bukmarker - Nova izdanja u svim knjižarama - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nova izdanja u svim knjižarama

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u prodaji se nalazi 19. izdanje romana „Poslednje proleće u Parizu“ Jelene Bačić Alimpić.

U prodaji se nalaze i 13. izdanje romana „Misterija Ginkove ulice“ Uroša Petrovića i „Duge noći i crne zastave“ Dejana Stojiljkovića.

Štampano je i osmo izdanje knjige „Kaja, Beograd i dobri Amerikanac“ Mirjane Đurđević. Dok Evropa još uvek ismeva nacizam, Beograd gradi dve bogomolje: katoličku crkvu Svetog Antuna i budističku pagodu. Potonju za svoje privremene sugrađane Kalmike, poreklom Mongole, koji su sa Belim Rusima pobegli pred Oktobarskom revolucijom. Kalmička devojčica Kaja za to vreme trenira mačevanje, odlazi na jahanje, uči jezike i baca pod noge sve muškarce koje susretne: od kosookih vršnjaka do američkog poslanika u Kraljevini Jugoslaviji. Pa i jednog Nemca – budućeg ratnog zločinca. Jedina koja pokušava da joj stane na put je Mica Ðurđević, novelistkinja, agilna članica Društva za ulepšavanje Vračara i učiteljica u beogradskoj Boračkoj školi za mačevanje i boks…

Sedmo izdanje knjiga „Zagonetne priče 4“ i „Mračne tajne Ginkove ulice“ Uroša Petrovića možete naći u svim knjižarama.

U knjižarama možete pronaći i šesto izdanje knjige „Zauvari“ Ljubivoja Rašumovića. Ova knjiga je autobiografska u onoj meri u kojoj može da se tiče svakog deteta i svakog odraslog čoveka, roditelja, koji će u ovoj kraljevini prepoznati svoju.

Peto izdanje knjiga „Zagonetne priče 5“ Uroša Petrovića, „Kad su cvetale tikve“ Dragoslava Mihailovića, „Zašto psujem“ Vedrane Rudan, „Beograd ispod Beograda“ Zorana Nikolića, „Islamska republika Nemačka: Moćnici i ratnici“ i „Islamska republika Nemačka: Britanski pečat“ Dejana Lučića takođete možete kupiti u svim knjižarama.

„Lek od breskvinog lišća“ Zorice Kuburović je knjiga o odrastanju uz čije su bezvremene istine već odrasle brojne generacije dece i vodič uz koji će stasavati novi naraštaji pametnih, radoznalih, iskrenih devojčica i dečaka. Knjiga je stigla do četvrtog izdanja. Knjiga za decu „Urnebesna fizika“ Svetislava Paunovića, Branka Stevanovića i Igora Kolarova nalazi se na 4. mestu Lagunine top-liste i ne treba se iznenaditi ako za nekoliko godina stasa vojska urnebesnih fizičara, ako je suditi po popularnosti knjige jer se u prodaji nalazi četvrto izdanje. Postoje li velike ideje zbog kojih vredi ubijati? Saznajte u knjizi „Kako upokojiti vampira“ Borislava Pekića čije se četvrto izdanje nalazi u prodaji.

U prodaji je i treće izdanje knjiga „Nećeš mi verovati“ Branka Ćopića, „Biti poseban“ Jelene Trajković i „Teorija zavere III – Škola za ubice“ Dejana Lučića.

Štampana su i druga izdanja knjiga „Prava istorija sveta“, „Peta žica“ Branislava Jankovića, „Čaj od šljiva“ Lazara Džamića, „Kraljevska dinastija“ Kristine Oksenberg Karađorđević, „Sara i zaboravljeni trg“ Zorana Penevskog, „Mravac Mrav“ Jelice Greganović i „Budi voda“ Igora Ariha.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.