Laguna - Bukmarker - Noć knjige 26, 27. i 28. juna na 60 lokacija! - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Noć knjige 26, 27. i 28. juna na 60 lokacija!

Tradicionalna manifestacija Noć knjige održaće se i ovog juna! Uz malo odlaganje i u skladu sa okolnostima, 22. Noć knjige ovoga puta trajaće tri dana i održaće se 26, 27. i 28. juna 2020. pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara otvaramo u petak od 9 sati ujutru 26. juna, a veliki popusti primenjivaće se sve do ponoći u nedelju 28. juna.

 
– Popusti –

Osim ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine pripremamo fantastične popuste. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će knjige drugih izdavača, strana izdanja i gift asortiman biće sniženi 20%. Popust na knjige iz DexyCo asortimana biće 30%, a spisak naslova možete pogledati ovde.

Izdavači koji su se pridružili Noći knjige su: Agape knjiga, Agora, Akia Mali Princ, Algoritam, Arete, Arhipelag, Clio, Čarobna knjiga, Darkwood, Data Status, Dereta, Draslar, Finesa, Geopoetika, Globosino, Heliks, IK Filip Višnjić, IK Sezam Book, Izdavačka kuća Strahor, JRJ, Karupović, Kontrast izdavaštvo, Kosmos izdavaštvo, Kreativni centar, Leo commerce, Lom, Booka, Paladin, Miba Books, NID Kompanija Novosti, Orfelin izdavaštvo, Partenon, Pčelica izdavaštvo, Plato izdavaštvo, Propolis Books, Psihopolis, Publik Praktikum, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Tanesi, Urban Reads, Valera, Verba, Vukotić Media, Vulkan izdavaštvo, Zadužbina Vladete Jerotića.

Popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.

Ukoliko na www.laguna.rs ili www.delfi.rs kupite knjige u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu – ova akcija važi za porudžbine iz Srbije. Dostava za porudžbine napravljene u vreme trajanja Noći knjige je 8 radnih dana.

Partneri iz kompanije Games su za sve ljubitelje video igara obezbedili 20% popusta na sve igre i prateću opremu. Ponudu možete videti ovde. Popust se ne odnosi na konzole, prepaid kartice i druge proizvode koji su na akcijama, a popust će važiti na sajtu www.delfi.rs i u Games kutku u knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.
 
– Gostovanja pisaca –
 
Beograd, Delfi SKC

Petak, 26. jun

17.30 – Stefan Tićmi
18.00 – Bojan Ljubenović
18.30 – Siniša Soćanin
19.00 – Mirjana Bobić Mojsilović
19.30 – Uroš Petrović, Ljubivoje Ršumović
20.00 – Dejan Stojiljković, Vladimir Kecmanović, Vladimir Tabašević

Subota, 27. jun

17.00 – Branko Miloradović
18.00 – Andrija Milošević
18.30 – Nenad Novak Stefanović, Vlada Arsić
19.00 – Vanja Bulić
19.30 – Dušan Vesić
20.00 – Goran Skrobonja
20.30 – Marko Vidojković

Nedelja, 28. jun

19.00 – Marko Aleksić


Čačak, Knjižara Delfi

Petak, 26. jun u 18.00 – Vladan Matijević



 
Niš, Obrenovićeva 3

Petak, 26. jun u 18.00 – Lela Stojanović                    

Subota, 27. jun u 19.00 – Stefan Tićmi

Niš, knjižara Stop Shop

Subota, 27. jun

17.00 – Stefan Tićmi
18.00 – Lela Stojanović

Pančevo

Petak, 26. jun u 20.00 – Zoran Penevski

Subotica, Korzo br. 4

Petak, 26. jun u 21.00 – Marko Aleksić
Subota, 27. jun u 11.00 – 14.30 – Robert Takarič


Leskovac, Knjižara Delfi

Nedelja, 28. jun u 17.00 – Stefan Tićmi

Kraljevo, Knjižara Delfi

Subota, 27. jun u 18.00 – Vladan Matijević


 

Noć knjige će se održati na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).
 

– Kompletan spisak knjižara u kojima se održava manifestacija Noć knjige –

 
Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Dobro došli!


Podelite na društvenim mrežama:

vogue adria ekskluzivno u delfi knjižarama laguna knjige Vogue Adria ekskluzivno u Delfi knjižarama
18.03.2024.
Vogue, modni magazin u kome se uživa od korice do korice i koji se kolekcionarski čuva, pokrenut je u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora), a ekskluzivno ga...
više
nova izdanja domaćih autora laguna knjige Nova izdanja domaćih autora
18.03.2024.
U knjižarama će se naći peto izdanje „Neviđene Srbije“ Vlade Arsića, knjizi u kojoj su najluđe storije iz naše istorije. Da li znate da je prva Olimpijada održana na Paliću? Znate li da je Robert de N...
više
prikaz knjige živa planeta veličanstvena mreža čudesnog života na zemlji laguna knjige Prikaz knjige „Živa planeta“: Veličanstvena mreža čudesnog života na Zemlji
18.03.2024.
Ne postoji gotovo nijedno mesto na planeti previše toplo, previše ledeno ili previše zagađeno da na njemu bar neki oblik života ne bi mogao da opstane, jer život na ovoj našoj živoj planeti uvek iskaz...
više
prikaz romana prevršena mera najekstremniji paterson laguna knjige Prikaz romana „Prevršena mera“: Najekstremniji Paterson
18.03.2024.
Američki autor Džejms Paterson (1947) jedan je od najčitanijih svetskih pisaca, čija dela su doživela brojne ekranizacije. Po čemu se izdvaja u odnosu na brojne druge autore da bi završio u Ginisovoj ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.