Laguna - Bukmarker - Nedelja knjiga Uroša Petrovića - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Nedelja knjiga Uroša Petrovića

Dragi mladi čitaoci, ukoliko vam u kućnoj biblioteci nedostaje jedna ili više izvrsnih knjiga Uroša Petrovića, upravo akcija „Nedelja knjiga Uroša Petrovića“ će vam omogućiti da je popunite. Od 23. do 29. avgusta pružamo vam odličnu priliku da obogatite svoju kolekciju knjigama kao što su: „Zagonetna potraga“, „Deca Bestragije“, „Karavan čudesa“, „Misterije Ginkove ulice“, „Zagonetne priče“, „Neko se uselio u onu staru vilu“, „Priča o Jangu“ i mnoge druge.



Tokom „Nedelje knjiga Uroša Petrovića“ važiće količinski popust od 20% za kupovinu tri ili više njegovih naslova, ali i za kupovinu društvenih igara čiji je Uroš Petrović autor. Ovaj popust važiće u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Količinski popust od 20% možete kombinovati sa članskim popustom, kao i fiksnim popustom na sajtu delfi.rs.

Uroš Petrović piše knjige za decu i mlade koje pomeraju granice u savremenoj srpskoj literaturi. Počev od zbirki priča-mozgalica i romana u zagonetkama do fantastičnih pripovesti, dela ovog autora su originalne pustolovine koje nagrađuju čitaoce. Razmrdavanje vijuga, susret sa čudesnim, neobičnim ali i zastrašujućim, raskošna mašta i osobeni humor čine njegove knjige sve više omiljenim štivom i za odrasle.

Svako njegovo druženje sa čitaocima, kako sa domaćim tako i sa onima van zemlje, jeste svojevrstan spoj književnog susreta, kreativne radionice i pozorišne predstave, umetničko-intelektualni performans koji uvek protiče u živoj interaktivnoj atmosferi i potom se dugo pamti i prepričava.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
selimiru raduloviću uručena nagrada meša selimović  laguna knjige Selimiru Raduloviću uručena nagrada „Meša Selimović“
16.04.2024.
U utorak 16. aprila na Kosančićevom vencu u Beogradu, na mestu nekadašnje Narodne biblioteke, pesniku Selimiru Raduloviću svečano je uručena prestižna nagrada „Meša Selimović“ za pesničku zbirku „Zapi...
više
to blurb or not to blurb nije sve amazing, surprising i breathtaking ili  laguna knjige To blurb or not to blurb: Nije sve amazing, surprising i breathtaking... ili?
16.04.2024.
U moru fenomenalne, sjajne, spektakularne i književnosti koja oduzima dah, postavlja se pitanje: to blurb or not to blurb? Prenosimo vam sjajan tekst koji je objavljen na hrvatskom književnom prortalu...
više
20 popusta za predavanje huana pabla eskobara laguna knjige 20% popusta za predavanje Huana Pabla Eskobara
16.04.2024.
Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“, poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvor...
više
promocija romana moja ljubav nikola tesla u rumi laguna knjige Promocija romana „Moja ljubav Nikola Tesla“ u Rumi
16.04.2024.
U Gradskoj biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi, u sredu 17. aprila od 18 sati, biće predstavljen roman Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“. A već narednog dana, 18. aprila, takođe od 18 sat...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.