Laguna - Bukmarker - Laguna i Delfi knjižare na Novosadskom sajmu knjiga - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Laguna i Delfi knjižare na Novosadskom sajmu knjiga

Izdavačka kuća Laguna i najveći knjižarski Lanac Delfi i ove godine učestvuju na Sajmu knjiga u Novom Sadu, koji se održava od 3. do 9. marta.



Ljubitelji knjige imaće mnogo dobrih razloga da posete naše štandove, ne samo zbog odličnih domaćih i stranih naslova i vrhunskog gift programa već i zbog velikog broja pisaca koji će biti gosti Sajma.

Ekskluzivna gošća Novosađana i Lagune biće britansko-američka književnica Trejsi Ševalije, koja je svetsku slavu stekla romanom „Devojka sa bisernom minđušom“. Gosti Novosadskog sajma knjiga biće i Dr Nele Karajlić, Jelena Bačić Alimpić, Mirjana Bobić Mojsilović, Uroš Petrović.

Radno vreme Sajma knjiga u Novom Sadu biće od 10 do 19 sati, osim u petak i subotu, kad će za posetioce biti otvoren do 20 sati.

  • laguna
  • laguna
  • laguna

Na štandu Lagune, knjige će se prodavati sa fiksnim sajamskim popustom od 15%. Važiće i članski popusti, kao i količinski, pa ćete tako za kupovinu 3–5 knjiga moći da ostvarite dodatni popust od 10%, za 6–8 knjiga – dodatni popust od 15%, i za kupovinu 9 i više knjiga – dodatni popust 20%. Sa ovim količinskim popustima mogu se kombinovati ili sajamski popust od 15%, ili članski popusti.

Na Delfi štandu, pored Laguninih knjiga, prodavaće se i knjige drugih izdavača, kao i određeni gift program. Popusti će se kretati od 10 do 40%.

Lagunini hitovi na Sajmu knjiga

Pripremite na vreme svoj spisak naslova za Novosadski sajam knjiga. Laguna vam kao i svake godine priprema pregršt novih izdanja.

Od autora svetskog bestselera „Čovek po imenu Uve“ Fredrika Bakmana stiže najluđi roman do sada – nerazumno nepristojna komedija „Uznemireni ljudi“.

Novo izdanje knjige „Češka škola ne postoji“ reditelja i pisca Gorana Markovića donosi njegovu priču o čuvenoj filmskoj školi FAMU u Pragu, gde je studirao zajedno sa mnogim slavnim rediteljima.

Knjiga Gabrijela Garsije Markesa „Skandal veka“ pokazuje „kako se kalio nobelovac“. Reč je o antologiji od pedeset članaka, hronika i kolumni koje obuhvataju trideset i četiri godine novinarskog rada Garsije Markesa.

U knjizi „Sveopšta istorija beščašća“ Horhea Luisa Borhesa nalaze se njegove pripovetke iz 1933. i 1934. godine. Borhes je silno želeo da upozna i razume svet beščasnika osećajući da on nije samo neki poseban, izopačen i mračan deo čovečanstva.

Bogatstvo na kineski način“ je nastavak bestselera „Suludo bogati Azijci“ Kevina Kvana. Ovaj roman je pun intriga, tajnih imejlova i skandala i govori o tome šta se dešava kad Rejčel Ču, verena za najpoželjnijeg momka u celoj Aziji, pronađe svog pravog oca.

Okean od papira 1: Knjiga Moći“ nova je knjiga nagrađivanog autora Zorana Penevskog. Inteligentno i maštovito ispripovedana, puna misterije, jeze, neobičnih junaka, i duhovitih i mudrih poređenja, knjiga će oduševiti sve ljubitelje fantastike, humora i magije.

Tu su, naravno, i knjige za naše najmlađe čitaoce. Sabina Radeva je u knjizi „Čarls Darvin – Postanak vrsta“ predstavila revolucionarnu teoriju koja je zauvek promenila svet – teoriju evolucije. 

A delo pisca i crtača Majka Barfilda „Uništi ovu knjigu u ime umetnosti“ prepuno je aktivnosti. Savršeno je za sve koji su inspirisani umetničkim velikanima i slikarstvom. Za eksperimente iz ove edukativne knjige dovoljne su olovke i flomasteri za bojenje, lepak i selotejp za pravljenje većine modela.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
predstavljena pesnička zbirka u lavirintu  laguna knjige Predstavljena pesnička zbirka „U lavirintu“
19.04.2024.
Nova zbirka poezije Igora Mirovića predstavljena je 18. aprila u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC.   Pored autora, o knjizi su govorili prof. dr Zoran Đerić i prof. dr Aleksandar Je...
više
ema jarlet o orionu i mraku slikovnice i večernje nebo su oduvek bili deo mog života laguna knjige Ema Jarlet o „Orionu i Mraku“: Slikovnice i večernje nebo su oduvek bili deo mog života
19.04.2024.
Autorka hita „Orion i Mrak“ Ema Jarlet otkriva svoju opsesiju mrakom, kako nastaju priče i junaci koje ilustruje i u kome je pronašla inspiraciju za svoje čarobne slikovnice koje nakon objavljivanja n...
više
rastislav durman o novoj knjizi ona bića koja nisu sića  laguna knjige Rastislav Durman o novoj knjizi „Ona bića koja nisu sića“
19.04.2024.
„Ona bića koja nisu sića“ nova je knjiga evropskih bajki koju je priredio novosadski autor Rastislav Durman. Pisac za decu i odrasle poslednjih godina posvetio se prikupljanju bajki sa svih evropskih ...
više
prikaz knjige vladalac nikola makijavelija uputstvo za rukovanje državom laguna knjige Prikaz knjige „Vladalac“ Nikola Makijavelija: Uputstvo za rukovanje državom
19.04.2024.
„Ne zna se ko pije, a ko plaća“ najbolji je iskaz o situaciji u renesansnoj Italiji. U svakom njenom kutku sram, zločin i samovlašće bili su deviza. Zločin? Stvar službene dužnosti. Ubistvo? Oblik dru...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.