Laguna - Bukmarker - Prikaz mladih kritičara: „Knjiga zanimanja za izuzetne devojčice“ - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Prikaz mladih kritičara: „Knjiga zanimanja za izuzetne devojčice“

Ako ste zaboravili kako su vas nekad intrigirala zanimanja odraslih i kako ste jedva čekali da odrastete i postanete briljantni, pročitajte zanimljivi prikaz devetogodišnje Inge i podsetite se divnih godina obojenih maštom.

Kad porastem biću... slikarka ili učiteljica… ne, ipak bolje istraživačica! Uf… Toliko mnogo mogućnosti, a samo jedan život… Znam! Iskombinovaću više zanimanja, pa ću biti virtuoz na violini i nastavnica violine, ali ću takođe i praviti, popravljati i pisati knjige o violinama.

Da ne bi imala problema u izboru zanimanja kao ja, preporučujem ti da pročitaš ovu knjigu, jer je u njoj detaljno opisano šta ti je potrebno da bi postala ono što želiš. Isto tako te upoznaje sa slavnim ličnostima koje su se bavile tvojim omiljenim zanimanjem, a moći ćeš da pročitaš i neke poučne citate i da uživaš u interesantnim i živopisnim ilustracijama.

Najvažnije od svega je to što ova knjiga sadrži zlatna pravila kako da postaneš dobra u nečemu, kao i gomilu nalepnica, testova, ideja, saveta i eksperimenata, kako bi se zabavila i proverila da li je neko zanimanje stvoreno baš za tebe.

Dizajn knjige je drugačiji, pa podseća na neki planer za budućnost ili dnevnik sa kojim možeš da deliš svoje tajne i da se igraš.

Mojoj mlađoj sestri se dopada zbog šarenih stikera, stranica za bojenje i recepta za ljigavo testo, a meni zato što mi može poslužiti kao putokaz za ostvarenje mojih snova.

Ovu knjigu bih preporučila mlađim devojčicama, kako bi kroz igru upoznale razna zanimanja, ali i malo starijim, jer na zanimljiv način mogu da prošire znanje o profesiji kojom žele da se bave i još jednom provere svoju odluku.

Inga, 9 godina


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.