Laguna - Bukmarker - Biblioteke učestvuju u Noći knjige 26. juna [video] - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Biblioteke učestvuju u Noći knjige 26. juna [video]

Manifestaciji Noć knjige, koja će ovoga puta trajati tri dana – od 26. do 28. juna, priključile su se i biblioteke iz Srbije i regiona. Biblioteke će u manifestaciji učestvovati prvog dana, 26. juna.



Dakle, tokom prvog dana trajanja manifestacije čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima ili programima specijalno kreiranim za taj dan.

Biblioteka grada Beograda tokom celog dana davaće popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka Srbije davaće popust od 30 odsto na sve članarine tog dana uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi.

Biblioteka „Milutin Bojić“ u Beogradu 26. juna odobrava popust od 60 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ tog dana poklanja studentima koji se prvi jave 2 polugodišnje članarine za 2020. godinu.

Narodna biblioteka Užice 26. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini tokom celog dana odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka u Novom Sadu tokom celog dana davaće popust na članarinu za decu i odrasle od 50 odsto.

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu tog dana će od 7 do 19 sati svojim sugrađanima dati mogućnost upisa ili obnove članarine sa popustom od 50 odsto. Istog dana, Biblioteka će prirediti izložbu fotografija „Knjigom protiv korone“. Оtvaranje izložbe i dodela nagrada održaće se u Čitaonici od 18 sati.

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu tog dana omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici tog dana omogućava popust do 40 odsto na godišnju članarinu.

Gradska biblioteka Pančevo 26. juna omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

Biblioteka „Branko Radičević“ iz Lebana tokom celog dana odobravaće besplatno učlanjenje na 6 meseci za decu i odrasle.

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki” iz Sombora tokom odobravaće popust od 50 odsto na upis novih članova od 7.30 do 19 sati.

Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću tog dana poklanja pet članarina za odrasle i deset članarina za decu.


Podelite na društvenim mrežama:

omiljena akcija knjigoljubaca 3 za 999 od 7 do 26 maja  laguna knjige Omiljena akcija knjigoljubaca: „3 za 999“ od 7. do 26. maja!
26.04.2024.
Akcija koju najviše volite i uvek željno iščekujete, jer su tamo najbolji naslovi iz naše ponude – „3 za 999“ počinje 7. i traje do 26. maja 2024. godine, u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima l...
više
laguna donirala važan uređaj institutu za majku i dete laguna knjige Laguna donirala važan uređaj Institutu za majku i dete
25.04.2024.
Jedna od važnih aktivnosti Lagune u prošloj godini, koja je bila u znaku obeležavanja četvrt veka postojanja, jeste odluka da sredstva namenjena proslavi jubileja preusmerimo u humanitarne svrhe. ...
više
uskoro na brodvej stiže i mjuzikl suludo bogati azijci video  laguna knjige Uskoro na Brodvej stiže i mjuzikl „Suludo bogati Azijci“ [video]
26.04.2024.
Popularni knjiško-filmski serijal se adaptira u mjuzikl na Brodveju. Džon M. Ču će biti zadužen za režiju muzičko-scenske adaptacije „Suludo bogatih Azijaca“. Za potrebe mjuzikla (u produk...
više
dženi kolgan božićna knjižara i čari škotskog duha laguna knjige Dženi Kolgan: „Božićna knjižara“ i čari škotskog duha
26.04.2024.
Škotska spisateljica Dženi Kolgan u razgovoru za Politiku otkriva čaroliju koja se krije iza njenog najnovijeg romana „Božićna knjižara“. Praznična knjiga škotske spisateljice Dženi Kolgan „Bož...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.