Ako ste zaboravili lozinku kliknite ovde
NaslovnaKnjigeBlogMagazinNagradeMala LagunaU pripremiKlub čitalaca

Kami Garsija i Margaret Stol

Kami Garsija i Margaret Stol
Kao i Ama, Kami Garsija je veoma sujeverna i, kao svaka devojka s Juga koja drži do sebe, ručno mesi zemičke a pite pravi od onog što ima pri ruci. Ima rođake u Kćerkama američke revolucije, ali još nije lično učestvovala u nekoj rekonstrukciji. Pohađala je Univerzitet Džordž Vašington gde je stekla diplomu predavača. Ona je nastavnica i stručnjak za čitanje, i vodi čitalačke grupe za decu i tinejdžere.

Kao i Linu, pisanje je Margaret Stol dovodilo u nevolje i spasavalo je iz njih još od njene petnaeste godine. Napisala je i dizajnirala mnoge popularne video-igrice, zbog čega je svoja dva nevaljala lovačka psa nazvala Zelda i Kirbi. Margaret se zaljubila u američku književnost na Amherstu i Jejlu, stekla diplomu iz engleskog na Stenfordu i učila kreativno pisanje kod pesnika Džordža Makbeta na Univerzitetu Ist Anglija, u Noriču.

I Kami i Margaret žive s porodicama u Los Anđelesu, u Kaliforniji. Predivna stvorenja su njihov prvi roman. Kami i Margaret pozivaju vas da ih posetite na internetu na www.kamigarciamargaretstohl.com.
Predivni haos

Predivni haos

Ponekad nemamo izbora.
Ponekad nema povratka.
A ovog puta neće biti srećnog kraja.

Predivna tama

Predivna tama

Neke tajne vam promene život... Neke vam ga okončaju.

Predivna stvorenja

Predivna stvorenja

Bestseler New York Timesa.

Neke ljubavi su suđene... Druge su uklete...

Radio Laguna
knjizar
kalendar
newsletterKnjiga nedelje
 magicna vila
knjiga nedelje

Magična vila

Grupa autora
Divac