Laguna - Kredenac pun života - Aleksandar Mekol Smit - Knjige o kojima se priča
Kredenac pun života
Odlomak
Format: 13x20 cm
Broj strana: 208
Pismo: Latinica
Povez: Mek
ISBN: 978-86-521-4778-6
Prevodilac: Tatjana Milosavljević
U pripremi
Datum objavljivanja: 3. april 2023.
POŠALJI
Peta knjiga u serijalu – ona sa mudrim savetima

Strpljivo čekajući da zakaže datum venčanja, Mma Ramocve ne želi da vrši dodatni pritisak na gospodina Dž. L. B. Matekonija, koji je sebi zagorčao život nesmotreno pristavši na padobranski skok u humanitarne svrhe na lokalnom aero-mitingu.

U međuvremenu se u Prvoj damskoj detektivskoj agenciji gomilaju novi slučajevi: najinteresantniji je slučaj Mme Holonga, bogate frizerke, koja želi da otkrije koji je od njenih udvarača najbolji kandidat za muža. To je veoma zahtevan i odgovoran zadatak, baš po meri Mme Ramocve, koju, kao što znamo, vodi intuicija.

Kao da sve to nije dovoljno, tu su dodatne svakodnevne komplikacije sa parom lenjih šegrta iz auto-mehaničarske radnje Dž. L. B. Matekonija i sve ambicioznijom asistentkinjom Mmom Makuci.

Hoće li se i ovoga puta Dragocena Ramocve izboriti sa problemima na sebi svojstven lucidan i elegantan način? Za početak je skuvala čaj i sela da razmisli. Pridružimo joj se.

Serijal Prva damska detektivska agencija dobio je British Book Awards i nagradu Dager Udruženja pisaca kriminalističkih romana.

Kredenac je prava riznica duhovitosti i mudrosti. Pročitajte ga i dozvolite sebi da vas zanjiše u srećnom bocvanskom ritmu.“
Dallas Morning News

„Mekol Smit crpe priče iz velikog srca Bocvane da bi nam omogućio beg u jednostavan, slikovit svet istaknutih vrlina i malih zadovoljstava.“
New York Times Book Review
Od istog autora
Iz istog žanra

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.