Gospodin
Format: 13x20 cm
Pismo: Latinica
Povez: Mek
U pripremi
Datum objavljivanja: avgust 2019.
POŠALJI
London, 2019. Maksimu Treveljanu život je lak. Zahvaljujući dobrom izgledu, aristokratskim vezama i novcu, on nikad nije morao da radi, a retko kada je spavao sam. Nakon porodične tragedije sve će se promeniti, jer osim imanja, titule i bogatstva, Maksim će naslediti i veliku odgovornost. Mora preuzeti ulogu na koju nije računao i u kojoj se ne snalazi.

Njegov najveći izazov ipak neće biti poslovne prirode. Reč je o zagonetnoj mladoj strankinji koja je nedavno došla u Englesku. Ona ga neodoljivo privlači bez obzira na svoju problematičnu i opasnu prošlost. Povučena, veoma lepa, muzikalna, oko sebe širi auru tajanstvenosti zbog koje Maksova čežnja za njom prerasta u strast kakvu do sada još nije spoznao. Ko je Alesija Demači? Može li je Maksim zaštititi od zla koje joj preti? I šta će se dogoditi kada ona shvati da i Maksim krije tajne?

Preko londonskog Sitija, kroz divlji Kornvol do surove lepote Balkana, „Gospodin“ nas vodi na vrtoglavu vožnju punu opasnosti i strasti koja nas drži bez daha do poslednje stranice.
Od istog autora
Iz istog žanra