Utroba zemlje I tom
Odlomak
Format: 13x20 cm
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
Avgust 2018.
U pripremi
Datum objavljivanja: avgust 2018.
POŠALJI
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
Epska završnica jedne od najmaštovitijih epskofantastičnih saga dvadeset prvog veka.

Od davnina, krvožedni demoni su lovili u noći, u pokušaju da zatru ljudsku vrstu; radi sopstvene zaštite, njeni raštrkani ostaci oslanjali su se na poluzaboravljenu magiju. Ipak, onda su se pojavila dva junaka – bliska kao braća sve dok se između njih nije isprečila gorka izdaja. Arlen Stog je postao poznat kao Iscrtani Čovek, od glave do pete istetoviran moćnim magijskim simbolima zahvaljujući kojima se mogao bez oružja boriti protiv demona. Džardir, opremljen magijskim oružjem, nazivao je sebe Izbaviteljem – ličnošću koja će, ako je verovati proročanstvima, ujediniti čovečanstvo i povesti ga u pobedu u Šarak kau – poslednjem ratu protiv demonskog soja.

Ipak, u pokušaju da prebace borbu na demonsko tlo, Arlen i Džardir su možda izazvali kraj svega do čega im je stalo, jer demoni se već roje i prete da preplave čitav svet. Rat je pred vratima, i čovečanstvo se ne može nadati pobedi ukoliko Arlen i Džardir, uz pomoć Arlenove žene Rene, ne savladaju zarobljenog demonskog princa i ne prisile lukavo stvorenje da ih povede u Utrobu, gde se demonska majka koti i donosi na svet vojsku bez kraja i konca.

„Nećete moći da prestanete s čitanjem... Ova uzbudljiva avantura bez sumnje je Bretovo najveće dostignuće do sada.“ Bookreporter
20.06.2018.

Utroba zemlje I tom

Stewcha
ocenaocenaocenaocenaocena
aaaaaaaaaaaaaaaa konacnooooo ne mogu da docekaaaam
0 0
13.06.2018.

Utroba zemlje I, II tom

lala
ocenaocenaocenaocenaocena
Nadam se da će oba dela izaći istovremeno. Inače svuda u svetu izdata je integralno, kao celina. Mada, ima skoro 900 strana, treba to uvezati.
0 0
06.06.2018.

Utroba zemlje

Miladin Ranitović
ocenaocenaocenaocenaocena
Zahvaljujem Laguni, sva četiri dela sam bukvalno progutao. jedva čekam poslednji nastavak.
0 0
04.06.2018.

Utroba zemlje

Nenad Jovanović
ocenaocenaocenaocenaocena
Пресрећан сам што видим овај наслов у припреми и не могу дочекати да ми се нађе у рукама! Лагуна наставља традицију издавања квалитетних и добрих књига. Све похвале!
0 0
03.06.2018.

Utroba zemlje

Andrea Stojadinov
ocenaocenaocenaocenaocena
Prvom Bretovom knjigom nisam bila nešto preterano oduševljena. Ali nisam bila ni nezadovoljna. Baš, nekako da kažem limunadica. Sve je bilo okej ali nešto je falilo. Ipak dovoljno je bila dinamična priča da sam odmah kupila i sledeći deo. Tu se sve drastično menja. Knjiga fenomenalna. Mislila sam da će mu to biti najbolja knjiga u serijalu, ali ne, trećom knjigom je pokazao koliko je ustvari velik pisac. A onda i četvrta koja nekim čudom još bolja od svih prethodnih. Zato imam ogromna očekivanja od ove knjige. Bret je rastao sa svojim knjigama i mislim da nema granica. Prosto je nemoguće ne voleti svakog pojedinca, čiji su životi do detalja opisani.Radujem se i novim serijalima koje će objavljivati. Srećom brzo objavljuje knjige! Topla preporuka svima! Jedva čekam!!!
3 0

Utroba zemlje

01.06.2018.
Срђан Мишковић
ocenaocenaocenaocenaocena
Хвала Лагуни, још једна добра вест! Очекујем доста од ове књиге и драго ми је што Питер Брет планира нови серијал, ''Демонски циклус'' је пун погодак, препорука свима.
0 0

Utroba zemlje

30.05.2018.
Dejan Janković*
ocenaocenaocenaocenaocena
Nisam čitao ovu knjigu. Čekam da izađe ova zadnja (peta) knjiga Demonskog ciklusa pa se bacam na čitanje cijelog serijala. Čitanje priče koja nije cijela i završena često nema smisla. U to ime pozdravljam još jedan (uskoro) završen serijal i to kakav. I želim Laguni da završi sve započete serijale na obostrano zadovoljstvo kupaca i izdavača.
Inače, čitao sam prvu knjigu ovog serijala "Noć demona" i apsolutmo sam oduševljem. Knjiga predstavlja sam vrh epske i herojske fantastike i preporučujem svima koji vole pročitati odličnu knjigu. Naravno, odmah sam kupio i knjige 2, 3 i 4 te sa nestrpljenjem čekam zaključak "The core"...
0 0
Od istog autora
Iz istog žanra