Laguna - Pronađi svog anđela čuvara - Olivera Ptica - Knjige o kojima se priča
Pronađi svog anđela čuvara
Odlomak
Format: 13x20 cm
Broj strana: 250
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
18. oktobar 2011.
ISBN: 978-86-521-0807-7
Rasprodato
POŠALJI
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Priručnik za srećniji život.

Šta je istinska sreća i kako je dostići?

Ova blagotvorna knjiga predstavlja više nego uverljiv dokaz da je onima koji teže celovitom ličnom razvoju neophodna pomoć i psihologije i duhovnosti. Kroz otvoren, prisan i dinamičan dijalog sa svojim skrivenim anđelom čuvarem, Olivera Ptica nam otkriva mnoge važne tajne o dostizanju fizičkog, psihičkog i duhovnog blagostanja i unutrašnje ravnoteže. Ovog puta saznajemo kako da iscelimo telo i dušu, kako da izađemo na kraj sa obmanama sopstvenog uma, kako da se snalazimo među „vukovima“ a da to i sami ne postanemo, kako da kroz praštanje sebi i drugima dosegnemo apsolutnu slobodu.

Hrišćansko učenje objavljuje nam, već dve hiljade godina, Nevidljivog u vidljivom: otac Justin Popović voleo je da ponavlja: „Sve vidljivo u nama i van nas – počiva na nevidljivom.“ Olivera Ptica je Nevidljivo pokušala da ovaploti u anđelu čuvaru, sa kojim je počela – a nije završila – dijalog.

Pronađi svog anđela čuvara napisala je Olivera Ptica, za sebe i za druge. Najpre za sebe, jer je ovo njeno kazivanje autobiografija, samoočišćujuća, smela, iskrena (onoliko iskrena koliko je čoveku uopšte moguće da bude iskren u pisanju). Autorka je u svome alter egu pronašla svog anđela čuvara i sa njime krenula u dugačku i opširnu avanturu razgovora: duhovnih, intelektualnih, emotivnih. U tome iscprljujućem razgovoru, ona se pitala, a i pokušavala je da pita. Šta najčešće? Ono što svakoga čoveka može, mora, treba da zanima: Okakle, zašto, kuda?

Vladeta Jerotić
30.09.2017.

Pronađi svog anđela čuvara

Ana A.
ocenaocenaocenaocenaocena
Divna, pametna knjiga, jasno napisana, lako čitljiva.
Knjiga prožeta religijom i duhovnošću.
Podnaslov knjige je "priručnik za srećniji život" - i ova knjiga to zaista i jeste - vrsta priručnika koji će koristiti svakom koje je na putu samospoznaje.
Toplo preporučujem!
0 0
15.09.2015.

Pronađi svog anđela čuvara

Gordana
ocenaocenaocenaocenaocena
Toplo preporucujem knjigu, vise nego odlicna svakome ce biti na duhovnu korist kao sto je i meni. Sve pohvale pisateljici. Sam naslov ove knjige je meine licno privukao jos kad sam procitala opis od Jerotica sta vise reci odmah sam je kupila.
0 0
Od istog autora
Iz istog žanra
Kupci ove knjige kupili su i

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.