Laguna - Megan Ramos - Knjige o kojima se priča
Megan Ramos

Megan Ramos

Megan Ramos je kanadski klinički istraživač i stručnjak za terapeutsko gladovanje i ishranu sa niskim vrednostima ugljenih hidrata, koja je savetovala više od 14.000 ljudi širom sveta. Odvažna u prevazilaženju sopstvenih zdravstvenih tegoba putem gladovanja, dijeta i promenjenog načina života, suosnivač je Intensive Dietary Management i The Fasting Method. Posvetila je život obrazovanju i podršci onima koji žele da ponovo preuzmu kontrolu nad sopstvenim zdravljem. Megan živi u Torontu, u Kanadi, s mužem i dva hrta. Predsednica je neprofitne organizacije Public Health Collaboration Canada (PHC Canada) i član je redakcije Journal of Insulin Resistance.

Foto: Calvin Thomas

Delfi Kutak je pročitao: „Živite stalno, gladujte povremeno“

05.11.2021.
Knjiga je kupljena jer sam nabacila nekoliko kilograma prošle godine tokom zatvaranja zbog pandemije virusa kovid 19. I ubrzo je zaboravljena na polici. Skupljala je prašinu. U septembru, kada sam kre...
više

Prikaz knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“

07.10.2021.
Teško je dati ocenu ovakvoj vrsti knjige, ali sam stvarno uživala u njoj. Već sam pročitala jednu knjigu Džejsona Fanga, međutim, ova je napisana lakim, opuštenim stilom. Nju potpisuju Džejson Fang, n...
više

Koristan vodič za post: „Živite stalno, gladujte povremeno“

06.07.2021.
Pre nekoliko nedelja sam pročitala „Kod gojaznosti“ i ta knjiga mi je promenila život. Preispitala sam svoje stavove o hrani i jedem više nego što mi je ijedna dijeta preporučivala. Kakvo otkrovenje! ...
više

Prikaz knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“

11.06.2021.
Poslednjih godina ponovo je oživelo interesovanje za gladovanje kao strategiju u borbi protiv gojaznosti i čitavog niza drugih zdravstvenih problema, a kanadski lekar Džejson Fang je vodeći stručnjak ...
više

Doktor Džejson Fang: Naše telo nije glupo – u suprotnom bismo do sada izumrli

21.05.2021.
Jedan od autora knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“, doktor Džejson Fang gostovao je u emisiji Luisa Hovsa i govorio o gladovanju i načinima na koje možemo da gubimo suvišne kilograme. R...
više

Kako da vam povremeno gladovanje postane navika, a vi – vitkiji i zdraviji

17.05.2021.
Autori knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“ potrudili su se da iz različitih perspektiva provedu čitaoce kroz osnove sve popularnijeg režima ishrane – povremenog gladovanja. Osim uspešnog mršavl...
više
neotesane zatvorenice laguna knjige Neotesane zatvorenice
19.05.2022.
Dok je Glenon Dojl posmatrala kroćenje pasa u parku, odjednom je osetila nelagodu u stomaku. Proces joj je poznat. Odreći se onog životinjskog (iskonskog) u sebi radi odreska iz supermarketa i odsutno...
više
večera koja je inspirisala klasike oskara vajlda i artura konana dojla laguna knjige Večera koja je inspirisala klasike Oskara Vajlda i Artura Konana Dojla
19.05.2022.
Književnost se ne stvara ni iz čega, pozadina najslavnijih književnih dela krije bogate i složene priče. Najpoznatija je ona o vikendu tokom koga je Meri Šeli dobila inspiraciju da napiše „Frankenštaj...
više
pesnik koji čuva čistotu doživljaja da bi mogao da je pretoči u poeziju laguna knjige Pesnik koji čuva čistotu doživljaja da bi mogao da je pretoči u poeziju
19.05.2022.
U Biblioteci grada Beograda 18. maja predstavljena je pesnička knjiga Igora Mirovića „Svetlo u svetioniku“   Pored autora o knjizi su govorili Matija Bećković, Ivan Negrišorac i Selimir Rad...
više
iz lagunine arhive 8 saveta za selidbu ako imate gomilu knjiga laguna knjige Iz Lagunine arhive: 8 saveta za selidbu ako imate gomilu knjiga
19.05.2022.
Sakupljanje knjiga i selidba mogu predstavljati izazov. Poslednjih 10 godina sam se selila 12 puta i moj dečko i ja se trenutno pripremamo za 13. selidbu. Moja porodica je, srećom, uvek tu da pomogne,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča.