Laguna - Megan Ramos - Knjige o kojima se priča
Megan Ramos

Megan Ramos

Megan Ramos je kanadski klinički istraživač i stručnjak za terapeutsko gladovanje i ishranu sa niskim vrednostima ugljenih hidrata, koja je savetovala više od 14.000 ljudi širom sveta. Odvažna u prevazilaženju sopstvenih zdravstvenih tegoba putem gladovanja, dijeta i promenjenog načina života, suosnivač je Intensive Dietary Management i The Fasting Method. Posvetila je život obrazovanju i podršci onima koji žele da ponovo preuzmu kontrolu nad sopstvenim zdravljem. Megan živi u Torontu, u Kanadi, s mužem i dva hrta. Predsednica je neprofitne organizacije Public Health Collaboration Canada (PHC Canada) i član je redakcije Journal of Insulin Resistance.

Foto: Calvin Thomas

Delfi Kutak je pročitao: „Živite stalno, gladujte povremeno“

05.11.2021.
Knjiga je kupljena jer sam nabacila nekoliko kilograma prošle godine tokom zatvaranja zbog pandemije virusa kovid 19. I ubrzo je zaboravljena na polici. Skupljala je prašinu. U septembru, kada sam kre...
više

Prikaz knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“

07.10.2021.
Teško je dati ocenu ovakvoj vrsti knjige, ali sam stvarno uživala u njoj. Već sam pročitala jednu knjigu Džejsona Fanga, međutim, ova je napisana lakim, opuštenim stilom. Nju potpisuju Džejson Fang, n...
više

Koristan vodič za post: „Živite stalno, gladujte povremeno“

06.07.2021.
Pre nekoliko nedelja sam pročitala „Kod gojaznosti“ i ta knjiga mi je promenila život. Preispitala sam svoje stavove o hrani i jedem više nego što mi je ijedna dijeta preporučivala. Kakvo otkrovenje! ...
više

Prikaz knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“

11.06.2021.
Poslednjih godina ponovo je oživelo interesovanje za gladovanje kao strategiju u borbi protiv gojaznosti i čitavog niza drugih zdravstvenih problema, a kanadski lekar Džejson Fang je vodeći stručnjak ...
više

Doktor Džejson Fang: Naše telo nije glupo – u suprotnom bismo do sada izumrli

21.05.2021.
Jedan od autora knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“, doktor Džejson Fang gostovao je u emisiji Luisa Hovsa i govorio o gladovanju i načinima na koje možemo da gubimo suvišne kilograme. R...
više

Kako da vam povremeno gladovanje postane navika, a vi – vitkiji i zdraviji

17.05.2021.
Autori knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“ potrudili su se da iz različitih perspektiva provedu čitaoce kroz osnove sve popularnijeg režima ishrane – povremenog gladovanja. Osim uspešnog mršavl...
više
noć knjige priča koja traje laguna knjige Noć knjige – priča koja traje
10.12.2024.
Kraj godine donosi mnogo radosti, a jedna od njih je i omiljena manifestacija svih knjigoljubaca! Noć knjige, 31. po redu, održaće se od 13. do 15. decembra 2024. godine u knjižarama Delfi i Laguninim...
više
promocija knjige oganj i kelija vladimira kecmanovića laguna knjige Promocija knjige „Oganj i kelija“ Vladimira Kecmanovića
09.12.2024.
Knjiga „Oganj i kelija” Vladimira Kecmanovića biće predstavljena u sredu 11. decembra u 18 sati u Kripti Crkve Svetog Marka. Pored autora, na promociji će govoriti akademik Matija Bećković i ar...
više
krvav, dinamičan i uzbudljiv rizničar tajni zorana petrovića u prodaji od 12 decembra laguna knjige Krvav, dinamičan i uzbudljiv: „Rizničar tajni“ Zorana Petrovića u prodaji od 12. decembra
10.12.2024.
Majstor istorijskog pripovedanja Zoran Petrović u romanu „Rizničar tajni“ koristi raskošan jezik kojim slika epohu i atmosferu 16. veka precizno i zavodljivo, čime pokazuje da se, u svom prepoznatljiv...
više
zbirke pesama život , ljubav i divlja nada done ešvort u prodaji od 10 decembra laguna knjige Zbirke pesama „Život“, „Ljubav“ i „Divlja nada“ Done Ešvort u prodaji od 10. decembra
10.12.2024.
Od bestseler autorke Sandej tajmsa Done Ešvort stižu čak tri zbirke poezije – „Život“, „Ljubav“ i „Divlja nada“.   „Život“ će vam pomoći da iz dana u dan promenite perspektivu, da sebe sagl...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.