Laguna - Bukmarker - Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme

U prelepom ambijentu restorana Sofa u utorak, 15. novembra predstavljena je „Plazma Plazmastičarnica“, prva i jedinstvena knjiga recepata sa Plazma keksom.



Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.


 
Prisutnim gostima na događaju obratio se panel govornika, među kojima su bili predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer. Predstavnici kompanije Bambi objasnili su ideju koja je vodila osmišljavanje i proces izrade „Plazma Plazmastičarnice“, kao i ciljeve koje je kompanija imala u vidu prilikom stvaranja ove knjige.



„Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem ’Plazma Plazmastičarnice’. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša ’Plazmastičarnica’ tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o „Plazma Plazmastičarnici“, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za „Plazmastičarnicu“ podelila i food-blogerka Milkica Crevar Sakač.
 
< allowfullscreen="" frameborder="0" height="326" src="https://www.youtube.com/embed/ywlpcftyJW0?rel=0" width="580">


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
francuski akademik andrej makin gost 111 laguninog književnog kluba laguna knjige Francuski akademik Andrej Makin gost 111. Laguninog književnog kluba
10.05.2024.
Nova tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak, 10. maja. Specijalni gost našeg druženja biće ugledni svetski pisac i francuski akademik Andrej Makin koji će od 17 sati potpisivati svoje...
više
stiven erikson gost festivala fantastike u nišu od 16 do 19 maja laguna knjige Stiven Erikson gost Festivala fantastike u Nišu od 16. do 19. maja
10.05.2024.
U Niškom kulturnom centru se od 16. do 19. maja održava šesti Festival fantastike u Nišu, u organizaciji Udruženja ljubitelja fantastike „Ordo DrakoNiš“ i Niškog kulturnog centra. Laguna će se predsta...
više
 sara i spodobe iz dečje sobe zorana penevskog u prodaji od 13 maja laguna knjige „Sara i spodobe iz dečje sobe“ Zorana Penevskog u prodaji od 13. maja
10.05.2024.
„Sara i spodobe iz dečje sobe“ je nova knjiga za mališane iz pera i mašte Zorana Penevskog. Sara ide u školu, ali više voli da ide kud je mašta vodi. Tu liči na tatu. Sara je ponekad šašava, ali pr...
više
ivan ivanji (24 januar 1929 9 maj 2024) laguna knjige Ivan Ivanji (24. januar 1929 – 9. maj 2024)
10.05.2024.
Književnik, prevodilac i autor Vremena Ivan Ivanji preminuo je na Dan pobede nad fašizmom, tamo gde je pre 80 godina iz Novog Sada kao Jevrejin bio deportovan da umre – u Vajmaru, samo desetak kilomet...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.