Laguna - Bukmarker - Hit knjige na Dečjim danima kulture - Knjige o kojima se priča
Obaveštenje o radnom vremenu knjižara za praznike »
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Hit knjige na Dečjim danima kulture

Dečji dani kulture su blizu! Počinju sledeće srede 21. aprila i traju do nedelje 25. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.



Očekuju vas veliki popusti, i idealan je trenutak da svojim mališanima odaberete nove knjige za kućnu biblioteku, uz koje će uživati, zabaviti se, ali i steći prva znanja o svetu koji ih okružuje. I romani za mlade biće tokom trajanja manifestacije na odličnom popustu, tako da će tinejdžeri u bogatoj ponudi moći da pronađu štivo po svom ukusu.

Pred sam početak Dečjih dana kulture u knjižare stiže zanimljiva knjiga Nila Gejmena „Gusarski gulaš“ – vesela, prava gozba od poeme, sa svim sastojcima od kojih se može skuvati sjajna knjiga! Izvrsna je i Gejmenova snegom zastrta uzbudljiva, čarobna avantura „Od i Ledeni Divovi“ o hrabrom vikinškom dečaku i likovima iz nordijske mitologije.

Odličan izbor za najmlađe čitaoce može biti i knjiga „Žirafe ne znaju da plešu“ – zabavna, poučna i dirljiva priča u stihovima Džajlsa Andrea, o Žiletu koji nije bio dobar plesač, mada je svake godine dolazio na takmičenje „Džungla pleše“. Ali jedne divne večeri okupane mesečinom, Žile je otkrio da onima koji su drugačiji, treba i drugačija muzika da svira...

Veoma je interesantna i knjiga „Moj atlas sveta“, koja sadrži zanimljive činjenice o običajima, jezicima, kulturama i prirodi i zanimljivostima o umetnosti, tehnologiji, ekonomiji i sportu.

Lakše i lepše deca će utonuti u san uz divne priče iz zbirke „Laku noć, deco“. U ovoj prelepoj zbirci nalazi se osam nezaboravnih priča i mnogo simpatičnih junaka.

Knjiga „Lukina svemirska avantura“ donosi malim čitaocima posebno uzbuđenje, jer će odštampane ilustracije, uz rešetkastu foliju, početi da se kreću.

Okretanje točkića u knjizi „Kako se osećaš, tigriću?“ naučiće mališane da razlikuju osećanja, ali će im omogućiti i da uživaju u zvuku pucketanja dok vrte točak.

Moji prvi 1, 2, 3“ je interaktivna knjiga uz koju će dečica naučiti da broje do pet, a pošto su stranice od filcane vune, ručicama će hteti da diraju velike mekane brojeve i predivne sličice.

Urnebesna istorija“ je zbirka anegdota Igora Kolarova o velikim umetnicima, značajnim naučnicima i političarima. Zahvaljujući duhovitim anegdotama deca će uz ovu knjigu lakše usvojiti nova znanja.

A tinejdžerima preporučujemo roman „Mali dimničar“ R. M. Marka – nežnu, uzbudljivu, gorkoslatku priču koja sjedinjuje radoznalost „Malog Princa“ i osećajnost „Olivera Tvista“, vodeći čitaoca u originalnu avanturu koja se pamti.

Tu je i četvrta zbirka viceva i smešnih pitalica za osnovce „Otkačena škola 4“, koja se ne ispušta iz ruku.

Sve ove ali i mnoge druge naslove tokom Dečjih dana kulture možete nabaviti po specijalnim cenama. Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Na sajtu delfi.rs navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja i neće moći da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača i odabrani gift program biće na popustu od 20% do 40%.

Uz svaku kupovinu Laguninih naslova sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, a isporuka će biti besplatna za sve porudžbine naslova na akciji preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije, i važiće samo za naslove i gift program koji su na akciji.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
obaveštenje o radnom vremenu delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika laguna knjige Obaveštenje o radnom vremenu Delfi knjižara i isporuci pošiljaka tokom predstojećih praznika
29.04.2024.
Obaveštavamo vas da od 1. do 6. maja nećemo vršiti obradu i slanje porudžbina, već prvog sledećeg radnog dana. Porudžbine napravljene od 7. maja biće obrađivane po redovnoj proceduri i važiće standard...
više
francuski akademik andrej makin gost 111 laguninog književnog kluba laguna knjige Francuski akademik Andrej Makin gost 111. Laguninog književnog kluba
30.04.2024.
Nova tribina Laguninog književnog kluba biće održana u petak, 10. maja. Specijalni gost našeg druženja biće ugledni svetski pisac i francuski akademik Andrej Makin koji će od 17 sati potpisivati svoje...
više
5 književnih preporuka šta smo čitali u aprilu 2024 godine laguna knjige 5 književnih preporuka: Šta smo čitali u aprilu 2024. godine
30.04.2024.
Danas vam preporučujemo pet knjiga koje su objavljene tokom aprila, a koje prosto morate imati na svom radaru! Ovi naslovi su sve što vam je potrebno da osvežite svoju biblioteku, bilo da ste ljubitel...
više
knjiga meseca đavo u belom gradu  laguna knjige Knjiga meseca – „Đavo u Belom gradu“
30.04.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. maja Knjiga meseca moći da se kupi na specijalno...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.