Laguna - Spas 2 - Potpisan primerak - Isidora Bjelica - Knjige o kojima se priča
Spas 2 - Potpisan primerak
Odlomak
Format: 13x20 cm
Broj strana: 192
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
26. oktobar 2014.
ISBN: 978-86-521-1735-2
Rasprodato
POŠALJI
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Dokle god se ijedno biće na ovom svetu iskreno moli za našu dušu, za nas ima spasa.

Mnogi od nas nazivaju sebe grešnima, a možda se odista i smatraju takvima. No tek trpljenje uvreda pokazuje kakvo je srce.

Kad je čovek na ivici života, jednom nogom sa one strane, više mu je svejedno šta će bilo ko osim dragog Boga misliti o njemu...

Sa taštinom se raskrsti već na drugom stepenu bola...

Neka vam ova knjiga bude znak posebne naklonosti da ja, kao najgora od vas, nečemu ipak služim, da vam moje muke i tuge posluže za skraćenje vašeg puta Ljubavi... Jer sve na ovom svetu ima svoju svrhu i mesto, a tako često ne vidimo i ne razumemo znakove koje dobijamo... Neka moj bol služi da vi ne osetite bol...

Kada si u remisiji, ti si u limbu… Nisi bolestan, ali nisi ni zdrav. Ti čekaš… Čekaš da se bolest vrati, a nadaš se da se neće vratiti…
Ovim rečima počinje nastavak ispovesti Isidore Bjelice započete knjigom Spas. Uvek je potrebna velika snaga da se čovek sučeli sa sobom. Isidora je pokazala da ima još veću hrabrost jer je istinu koju je morala priznati sebi odlučila da podeli sa drugima. Nastavljajući borbu za život ona nastavlja da nas podučava o tome kako da živimo u ljubavi i nadi i kako da pronađemo veru.

U drugom delu knjige i ovoga puta pronalazimo vodič za alternativne metode lečenja, kao i brojne savete i primere iz ličnog iskustva o tome kako da se bolje podnesu bolne i dugotrajne terapije koje nam nudi klasična medicina. 
25.08.2020.

Spas 2 - Potpisan primerak

Olivera Petrovic
ocenaocenaocenaocenaocena
Sjajana knjiga Isidore Bjelice, možda jedna od najboljih koje je napisala za života. Na samom početku čitaoca uvodi kroz emotivno stanje koje je odraz tragedije ćerke velikog Milorada Pavića, otvarajući vrata svoje duše i oslikavajući rečima sve one emocije sa kojima se čovek sreće u procesu spoznaje smisla života. Isidora nesebično otkriva sebe, a ceo roman ima oblik pisma , pisma napisanog njenom čitaocu sa kojim deli sve one bitne suštinske nepogode i iskre radovanja koje predstavljaju snagu jedne majke, pisca, umetnika i čoveka koji u potrebi da ostavi trag za sobom u njemu samom otvara golu dušu.Hvala Isidori na ovoj knjizi , za ovu knjigu je bila potrebna iskrenost i hrabrost.
1 0
Od istog autora
Iz istog žanra
Kupci ove knjige kupili su i

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča.