Pribori i tehnike kuvanja
Odlomak
Format: 21x26 cm
Broj strana: 352 strane, tvrd povez
Cena:
Srbija i ostale države

Cena: 4399.00din

Sa članskim popustom i do: 3167.28din

Crna Gora

Cena: 39.10€

Sa članskim popustom i do: 28.15€

Bosna i Hercegovina

Cena: 83.70KM

Sa članskim popustom i do: 60.26KM

DODAJ U KORPU Dodaj na listu želja

Pored svakog artikla nalazi se dugme „Dodaj u korpu“ – kliknite na njega i artikal će automatski biti dodat u Vašu korpu.

Artikle u korpu možete na isti način dodati i sa svoje liste želja. U svakom trenutku pogledom na korpu u gornjem desnom uglu ekrana možete da vidite koliko artikala imate u korpi.

Kada ste odabrali sve artikle koje želite da kupite, kliknite na korpu u gornjem desnom uglu ekrana i otvoriće vam se obrazac za kupovinu.

Odabrane knjige možete platiti karticom, pouzećem ili uplatom na račun.

Troškovi dostave su 100 dinara za plaćanje karticom i uplatom na račun, i 150 dinara za pouzeća.

Troškovi isporuke za inostranstvo su 1800 dinara – pakete isporučuje DHL.

Rokovi dostave su 2 do 3 radna dana.
Prosečna ocena: ocenaocenaocenaocenaocena
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Kategorije:

Kuvari

Osnovni priručnik za savremeno kuvanje

Jeste li se ikad zapitali u čemu je razlika između pleha za pitu i tanjira za pečenje pite ili šta je to, zapravo, holandska šerpa? Da li želite da nabavite najbolje posude i plehove za svoju novu kuhinju? Imate li nedoumica prilikom obavljanja osnovnih kulinarskih zadataka: kako bi trebalo potpaliti vatru u roštilju? Gde treba staviti termometar kad proveravate da li je piletina dobro ispečena? Kako da popravite sos koji se odvojio? Pristupačna objašnjenja i uputstva, koja vas zahvaljujući fotografijama vode korak po korak, odgovoriće vam na ova i na mnoga druga pitanja.

Ovu knjigu shvatite kao najsveobuhvatniji priručnik osnovnog kuhinjskog pribora i kulinarskih tehnika. Prvi deo predstavlja pregledan vodič kroz osnovni pribor i opremu za vašu kuhinju, uz posebna objašnjenja koja se odnose na razlike između materijala od kojeg se izrađuje posuđe, kao i osnovne opise vrsta noževa i njihove upotrebe. Drugi deo sadrži više od dvesta pedeset kuvarskih tehnika koje će vam pomoći da obavite zahtevne kuvarske zadatke: seckanje povrća u raznim oblicima, uklanjanje kostiju i kože s pilećih prsa, priprema i oblikovanje svežeg testa, nadevanje i glaziranje torti sa više kora. Naći ćete i savete kako da popravite grešku načinjenju prilikom pripremanja hrane.

Knjiga sadrži i preko pedeset osnovnih recepata za američke palačinke, savršeno kuvanog lososa, klasično pečeno pile, dinstano letnje povrće, domaću pileću ili goveđu supu i temeljac i za desetine vinegreta i sosova najraznovrsnijih ukusa. Čak i kad koristite recepte iz nekog drugog kuvara, Pribor i tehnike kuvanja Vilijems – Sonome poslužiće vam kao vodič za penasto mućenje belanaca, čišćenje ostriga, sečenje pečenice s koskom i ostale kuvarske zadatke.

Jednostavna za korišćenje, ova knjiga je podeljena po temama, a brojevi na svakoj strani označavaju određenu vrstu pribora, tehniku pripremanja ili recept. Koristite pregledne indekse na kraju knjige kako biste lakše našli određen pribor ili zadatak i konsultujte tabele mera, uporednih mera, temperatura na kojoj se priprema crveno meso ili piletina i namirnica koje mogu poslužiti kao zamena sastojcima navedenim u receptima.

Bez obzira na to da li ste kuvar početnik ili neko ko redovno priprema obroke u svojoj kući, Pribori i tehnike kuvanja Vilijems – Sonome predstavlja nezaobilazan izvor kulinarskih mudrosti.

Knjiga Pribori i tehnike kuvanja Vilijems – Sonome je vaša mapa ka kulinarskom uspehu. Bez obzira na to da li prvi put opremate svoju kuhinju ili vam je potreban ilustrovani vodič kako da isečete piletinu, ova pregledna knjiga – sa više od 1.500 fotografija u boji, 250 kulinarskih tehnika, 200 pribora i 50 recepata  –  postaće vaš nezaobilazni izvor kulinarske mudrosti.
07.02.2013.

Pribori i tehnike kuvanja

anita
ocenaocenaocenaocenaocena
Knjiga je fantasticna,preporucujem je mladim kuvaricama a isto tako i onima koje su malo starije.Perfektno je sve objasnjeno,ima mnostvo slika sto omogucava da se vidi cak i ono sto ne znate.Toplo je preporucujem...
0 0
Iz istog žanra
Kupci ove knjige kupili su i