Laguna - Bukmarker - Zvečanskoj uručene knjige u okviru akcije „Vi kupujete, mi poklanjamo“ - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Zvečanskoj uručene knjige u okviru akcije „Vi kupujete, mi poklanjamo“

Sjajna humanitarna akcija koju je inicirala Laguna „Vi kupujete, mi poklanjamo“ uz veliku pomoć dobrih ljudi ponovo je uspela.
 
Tokom avgusta i septembra skupljali smo knjige za dečje biblioteke u Zvečanskoj. Prikupili smo preko 700 knjiga koje smo poklonili deci u društvu sa Urošem Petrovićem. Uroš nije odoleo iskušenju da zagonetnim pitalicama aktivira dečje glavice i zabava je bila sjajna. Deca su odlično odgonetala pitalice, a Uroš je ostao bez mnogo loptica-smejalica koje dobijaju oni koji znaju odgovore.


 
Uručenju knjiga prisustvovali su i volonteri u drugoj akciji koju su organizovali Večernje novosti i Laguna, „Čitajmo deci“.
 
„Druženje sa decom iz Zvečanske se pokazalo više nego korisno, na obostranu radost. Želim da podsetim i sebe i druge na iskonsku potrebu za ljubavlju koju svako od nas ima, na filantropiju i uopšte humanost koju treba da podelimo sa bližnjima. Velika je blagodat davati, veća nego primati. Hvala malim-velikim drugarima na ’prosvetljenju’ koje sam od njih dobila na poklon. Deca su ukras sveta i budućnost ove planete, pa bi trebalo tako da se i odnosimo prema njima.

Hvala svima na prelepoj saradnji i nadam se da ćemo se još dugo družiti“, rekla je volonterka Vesna Marković.
 
Još uvek imate vremena da se uključite u akciju „Vi kupujete, mi poklanjamo“.
 
Pravila su jednostavna. Vi kupite jednu od ponuđenih knjiga sa spiska, mi tu istu knjigu poklanjamo deci. Akcija traje do 6. Novembra. Vesti o doniranim knjigama možete pratiti na sajtu www.laguna.rs u odeljku #Bukmarker.
 
Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj je ustanova koja ima dugu tradiciju privremenog zbrinjavanja dece svih uzrasta, usled nemogućnosti boravka u prirodnoj porodici. Začeci rada ustanove vezuju se za 1879. godinu mada o tome nema pisanih dokumenata. Briga i staranje u ustanovi traju dok se detetu ne obezbedi odgovarajući porodični ambijent (biološka, usvojiteljska ili hraniteljska porodica) ili do punoletstva i osposobljavanja za svakodnevni život. Ustanova ima mogućnost zaštite 528 dece o kojoj se brine 378 zaposlenih. U okviru Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu nalazi se sedam objekata.
 
Priključite se akciji „Vi kupujete, mi poklanjamo“! Zajedno možemo više!

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.