Laguna - Bukmarker - Veliki broj biblioteka učestvuje u Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Veliki broj biblioteka učestvuje u Noći knjige

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se mnogobrojne biblioteke iz Srbije i regiona, koje će organizovati posebne popuste i programe za čitaoce.


 
Biblioteka grada Beograda tokom celog dana omogućiće popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
 
Narodna biblioteka Srbije davaće popust od 30 odsto na sve članarine tog dana uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi.
 
Biblioteka „Milutin Bojić“ u Beogradu 14. juna odobrava popust od 60 odsto na godišnju članarinu.
 
Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ tog dana poklanja studentima koji se prvi jave 3 godišnje članarine po ceni mesečnih.
 
Narodna biblioteka Užice 14. juna odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
 
Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini tokom celog dana odobrava popust od 40 odsto na godišnju članarinu.
 
Gradska biblioteka u Novom Sadu i ove godine će učestvovati u manifestaciji Noć knjige. Odeljenje „Đura Daničić“ biće otvoreno do 22 sata, gde će Novosađani od 17 moći da dobiju popust na članarinu za decu i odrasle od 50 odsto. A biće organizovana i izložba najčitanijih Laguninih izdanja u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu.
 
Leskovački kulturni centar je za 14. jun pripremio program:

18.30 – druženje sa dečjim piscima Stefanom Tićmijem i Todetom Nikoletićem
20.00 – Noć sa pesnicima
 
Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu tog dana od 16 sati do ponoći odobrava popust od 50 odsto na godišnju članarinu, a od 19 sati biće organizovano poetsko veče.
 
Gradska biblioteka „Atanasije Stojković“ u Rumi 14. juna organizuje promociju knjige „Srem 1918“ Ilije Petrovića i prodajnu izložbu izdanja Biblioteke sa popustom od 30 do 50 odsto i predstavlja sopstvenu izdavačku produkciju.
 
Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu tog dana omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu za novoupisane, a organizovaće i razmenu knjiga na platou ispred biblioteke.
 
Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici tog dana omogućava popust do 40 odsto na godišnju članarinu.
 
Gradska biblioteka Pančevo 14. juna omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
 
Narodna biblioteka „Miodrag Borisavljević“ u Apatinu 14. juna od 17 sati do ponoći nudi besplatno učlanjenje.
 
U Gradskoj biblioteci „Karlo Bijelicki“ u Somboru za Noć knjige biće organizovan program „Sa našim piscima“ u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke u 18 sati, a u okviru njega održaće se književni razgovor sa Sašom Radojčićem. Nakon toga, vrata Gradske biblioteke svima će biti otvorena od 19 do 23 sata za šetnju među knjigama u prostorijama Pozajmnog odeljenja ili u dvorištu biblioteke (Kralja Petra I broj 11). Tog dana će se odobravati i popust od 50 odsto na godišnju članarinu u periodu od 19 do 23 sata.
 
Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu tokom celog dana davaće besplatno učlanjenje na 6 meseci za decu i odrasle.

Narodna biblioteka u Brusu 14. juna organizuje izložbu Laguninih izdanja od 7 do 17 sati.
 
Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću tog dana poklanja pet članarina za odrasle i deset članarina za decu.


Podelite na društvenim mrežama:

dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
aleksandra filipović i zoran penevski gostovali u oš branko radičević u pančevu povodom jubileja brankovi dani  laguna knjige Aleksandra Filipović i Zoran Penevski gostovali u OŠ „Branko Radičević“ u Pančevu povodom jubileja „Brankovi dani“
28.03.2024.
U okviru obeležavanja jubileja 200 godina od rođenja Branka Radičevića, pisci Aleksandra Filipović i Zoran Penevski družili su se sa učenicima Osnovne škole „Branko Radičević“ u Pančevu. U okviru mani...
više
prikaz romana sutra je novi dan savršen primer (pogrešno shvaćenog) klasika laguna knjige Prikaz romana „Sutra je novi dan“: Savršen primer (pogrešno shvaćenog) klasika
28.03.2024.
Niste se prevarili, to jeste ta knjiga: a zašto je dosadašnji, doslovni prevod originala, „Prohujalo sa vihorom“ (Gone With the Wind), zamenjen prvobitnim naslovom i svojevrsnom parolom glavne junakin...
više
prikaz romana zavedi me knjigama prva ljubav zaborava nema laguna knjige Prikaz romana „Zavedi me knjigama“: Prva ljubav zaborava nema
28.03.2024.
Cveće, čokolade, večere, putovanja – sredstava zavođenja zaista je mnogo, ali se Kejt Bromli u knjizi godine lista USA Today „Zavedi me knjigama“ odlučila za štampanu reč. U ovom je delu rešila da obr...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.