Laguna - Bukmarker - Sajam knjiga 2018 : popusti na štandu Lagune i Delfi knjižara - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sajam knjiga 2018 : popusti na štandu Lagune i Delfi knjižara

Na ovogodišnjem, 63. po redu Beogradskom sajmu knjiga, očekuju vas na štandovima Lagune i knjižara Delfi uobičajeni popusti za kupovinu knjiga. Sajamski popust iznosi 15%, a tu su i članski popusti koji idu do 20% na štandovima Lagune u halama 1 i 4.


Laguna

Veći popusti vas očekuju za kupovinu više knjiga, pa tako za kupovinu:

  • 3–5 knjiga – važiće i dodatni popust od 10%,
  • 6–8 knjiga – dodatni popust od 15%,
  • i za kupovine preko 9 knjiga – dodatni popust je 20%,
  • a imaćemo i popularne akcije „3 knjige za 299 dinara“, „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“.

Prilikom onlajn kupovine na sajtu www.laguna.rs važiće količinski popust od 15%, a dostava je besplatna za sve porudžbine iz Srbije u iznosu većem od 2000 rsd.
 
Napominjemo da će rokovi za dostavu biti produženi na pet radnih dana, te vas molimo da imate to u vidu prilikom kupovine.

Gost Lagune i Beogradskog sajma knjiga je čuveni pisac epske fantastike Piter V. Bret. Kompletan program aktivnosti gostovanja Pitera V. Breta, kao i detalje o cosplay takmičenju čijim će žirijem autor predsedavati, možete pročitati ovde.

 
Delfi

I ove godine Delfi nastupa na Sajmu knjiga u hali 4 i u hali 2. U hali 4 na Delfi štandu izložićemo više 10.000 najaktuelnijih naslova na srpskom i engleskom jeziku sa odličnim popustima.
 
Na štandu knjižara Delfi važiće popust na nove naslove domaćih i stranih izdavača:
  • 15% na kupovinu do 4 knjige (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 20%),
  • popust 20% na 5 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 25%),
  • popust 25% na 9 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 30%).

Posetioce očekuju i akcije „3 za 499“ i „3 za 999“, kao i popust od 50% za određene knjige u izdanju Paideje i Stubova kulture, a za izdanja Profila čak do 75%. Određeni naslovi na engleskom biće na popustu od 50 do 75%.
 
Pored knjiga očekuje vas i bogat asortiman najraznovrsnijih artikala gift programa, proizvoda renomiranih evropskih dizajnera i brendova koji će biti na popustu od 20% dok će pojedini artikli biti na popustu do čak 40%.
 
Za one koji se odluče za onlajn kupovinu na sajtu www.delfi.rs tokom trajanja Sajma, važiće količinski popust od 15%, a dostava je besplatna za sve porudžbine iz Srbije u iznosu većem od 2000 rsd.
 
Napominjemo da će rokovi za dostavu biti produženi na pet radnih dana, te vas molimo da imate to u vidu prilikom kupovine.


Podelite na društvenim mrežama:

dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.