Laguna - Bukmarker - Prigodan program za svečano otvaranje knjižare Delfi SKC - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Prigodan program za svečano otvaranje knjižare Delfi SKC

Na kultnoj beogradskoj lokaciji, u SKC-u, mestu sa tradicijom entuzijazma i svežih ideja, odnedavno radi najveća knjižara u gradu, sedma po redu u knjižarskom lancu DELFI.

Svečanost povodom otvaranja knjižare SKC zakazana je za četvrtak 17. septembar u 17.00. Organizovan je prigodan program u okviru kojeg će knjige biti na promotivnom popustu do 30% i biće podeljeni pokloni posetiocima knjižare. Kao učesnici programa najavljeni su mnogobrojni domaći pisci i javne ličnosti a voditelj će biti gospodin Miloš Milovanović.

U okviru knjižare postoji i mali izložbeni prostor a na svečanosti će biti otvorena izložba ličnih predmeta domaćih pisaca. Izloženi predmeti predstavljaju kreativna, autentična i duhovita rešenja naših književnika.

Specijalan gost na otvaranju biće Aleksa Gajić, dobitnik ovogodišnje nagrade za doprinos srpskoj kinematografiji i autor prvog srpskog anima filma Technotise – Edit i ja.

Izdavačke kuće Laguna, Mono i Manjana, Alnari, Čarobna knjiga, Evro Giunti, Stilos art, Geopoetika i Stubovi kulture pripremili su oko 300 knjiga na poklon svima koji na dan svečanog otvaranja posete knjižaru i kupe bilo koju knjigu. Ostali sponzori pokloniće 150 Svarovski privezaka za mobilne telefone, 150 ženskih torbi David Jones, 150 Grazia poklona, 50 Cinears DVD-ja i 50 flaša kvalitetnog domaćeg vina.

Na 350 m² renoviranog prostora, knjižara DELFI nudi najveći izbor knjiga svih domaćih izdavača, strane knjige, antikvarne knjige, gift program, multimediju i igrice. U saradnji sa svim izdavačima, knjižara organizuje razne kulturne sadržaje, promocije i radionice.

Otvaranje ove knjižare je osveženje u postojećem stanju domaćeg knjižarstva i predstavlja važan kulturni događaj u životu grada.


Podelite na društvenim mrežama:

to blurb or not to blurb nije sve amazing, surprising i breathtaking ili  laguna knjige To blurb or not to blurb: Nije sve amazing, surprising i breathtaking... ili?
16.04.2024.
U moru fenomenalne, sjajne, spektakularne i književnosti koja oduzima dah, postavlja se pitanje: to blurb or not to blurb? Prenosimo vam sjajan tekst koji je objavljen na hrvatskom književnom prortalu...
više
20 popusta za predavanje huana pabla eskobara laguna knjige 20% popusta za predavanje Huana Pabla Eskobara
16.04.2024.
Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar“, poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvor...
više
promocija romana moja ljubav nikola tesla u rumi laguna knjige Promocija romana „Moja ljubav Nikola Tesla“ u Rumi
16.04.2024.
U Gradskoj biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi, u sredu 17. aprila od 18 sati, biće predstavljen roman Ane Atanasković „Moja ljubav Nikola Tesla“. A već narednog dana, 18. aprila, takođe od 18 sat...
više
kako bez ekrana akcija lagune i malog pozorišta duško radović  laguna knjige Kako bez ekrana!? – akcija Lagune i Malog pozorišta „Duško Radović“
16.04.2024.
Sjajnu akciju „Kako bez ekrana!?“ pokrenuli su Laguna i Malo pozorište „Duško Radović“ sa ciljem podizanja svesti o štetnosti prekomerne upotrebe tehnologije, i skretanja pažnje mališanima da je stvar...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.