Laguna - Bukmarker - Uspešna gostovanja Laguninih pisaca na Sajmu knjiga u Novom Sadu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Uspešna gostovanja Laguninih pisaca na Sajmu knjiga u Novom Sadu

Na Sajmu knjiga u Novom Sadu gostovali su Lagunini bestseler autori Mirjana Bobić Mojsilović, Marko Vidojković i Marko Šelić Marčelo.
 

Sajam knjiga podstiče direktne susrete izdavača, pisaca, književnih kritičara i publike i razgovore na aktuelne teme u svetskoj i domaćoj književnosti.
 

Knjige su na štandu Lagune potpisivali Mirjana Bobić Mojsilović i Marko Šelić Marčelo, dok je Marko Vidojković posetioce obradovao promocijom na kojoj su razgovarali o njegovom poslednjem romanu „E baš vam hvala“.
 

U četvrtak 8. marta Mirjana Bobić Mojsilović je uz prisustvo velikog broja poštovalaca njenog dela potpisivala svoj novi roman „Muška azbuka“. Ovo je priča za sve ostavljene i za one koji ostavljaju ‒ o braku, ljubavi, izdaji, strahu, mržnji i kolebanju. „Bio je to izazov za mene – da budem u koži tipičnog muškarca i da ga razumem“, istakla je Mirjana Bobić Mojsilović govoreći o ovoj knjizi.
 

U petak 9. marta održana je promocija romana Marka Vidojkovića „E baš vam hvala“, o kojem su govorili Ana Jerotijević i Jovan Gvero. „Svako ko se seća Jugoslavije i kome je Jugoslavija na neki način prirasla za srce biće zadovoljan ovom knjigom, a mislim da je to većina bivših Jugoslovena“, opisao je u jednom intervjuu Vidojković svoj poslednje delo.
 

Subota 10. marta na Sajmu knjiga u Novom Sadu bila je obeležena gostovanjem Marka Šelića Marčela, koji je na Laguninom štandu potpisivao drugi deo knjige „Higijena nesećanja“. Ovo je priča o petoro mladih, ogorčenih ljudi suočenih s mefistofelovskom ponudom zagonetnog čoveka koji nudi izlaz iz beznađa, po cenu odustajanja od svega u šta veruju.
 

Knjige možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.


 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
infuzija čoveku koji posustaje predstavljene canetove ukrštene reči  laguna knjige Infuzija čoveku koji posustaje – predstavljene Canetove „Ukrštene reči“
27.03.2024.
Da je poezija u modi potvrdila je promocija prve poetske zbirke Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, koja je održana u Velikoj sali SKC-a 26. marta. Pored autora, učestvovale su književnica Ivana Di...
više
promocija romana vaskrsenje vukašina milićevića laguna knjige Promocija romana „Vaskrsenje“ Vukašina Milićevića
20.03.2024.
U četvrtak 28. marta od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman Vukašina Milićevića „Vaskrsenje“.   O knjizi će, osim autora, govoriti i Igor Perišić, knji...
više
nedeljnik u knjižarama delfi laguna knjige Nedeljnik u knjižarama Delfi
27.02.2024.
Novi broj lista Nedeljnik je na kioscima, a od petka ga možete kupiti za samo 29 dinara u svim knjižarama Delfi širom Srbije uz kupovinu bilo koje Lagunine knjige, knjige drugih izdavača ili proizvoda...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.