Laguna - Bukmarker - U prodaji knjige Vilhelma Šmida o umeću življenja - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

U prodaji knjige Vilhelma Šmida o umeću življenja

Širom Srbije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs u prodaji se nalaze knjige „Sreća“, „O sreći prijateljstva“ i „Spokojstvo“.



Autor ovih divnih knjiga Vilhelm Šmid govori o umeću da prihvatimo i uspone i padove i naučimo da umom i čulima pronađemo smisao u svim našim iskustvima.

SREĆA
Sve što morate da znate o njoj i zašto nije najvažnija u životu.
Očigledno je da nam teško polazi za rukom da jednostavno budemo srećni. Vilhelm Šmid govori o raznim vrstama sreće i o tome šta treba da uradimo da bismo im se približili. Pritom nam pokazuje kako duboko promišljanje o važnim životnim pitanjima može da nam pomogne u boljem savladavanju izazova svakodnevice. Za nas nije najvažnija puka sreća, nego pre svega naš odnos prema životu, umeće da prihvatimo i uspone i padove i naučimo da umom i čulima pronađemo smisao u svim našim iskustvima.

O SREĆI PRIJATELJSTVA
Šta je prijateljstvo? Postoji li više vrsta prijateljstva? Kako da negujem svoja prijateljstva? Kako da se nosim sa teškoćama do kojih može doći čak i u najboljim prijateljstvima? Kako mogu sebi da postanem prijatelj?
Kako se radujemo kada među mnogim licima, koja svakodnevno viđamo, jedno iskrsne iz anonimnosti: jedan poznanik, jedan prijatelj.
 
SPOKOJSTVO
Šta dobijamo kad starimo.
Savremen život je brz i nemiran. Čini se da ceo svet ima potrebu da zastane i predahne – čežnja za spokojstvom sve je veća. Ipak, sve ukazuje na to da je pozno životno doba najpodobnije za doživljaj spokojstva. Vilhelm Šmid, filozof i pisac bestselera, objašnjava kako da u svakodnevnom životu postignemo duševni mir.
 
Vilhelm Šmid nam pokazuje kako duboko promišljanje o važnim životnim pitanjima može da nam pomogne u boljem savladavanju izazova svakodnevice. 


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
29.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!   Dečji da...
više
proslavimo svetski dan dečje knjige laguna knjige Proslavimo Svetski dan dečje knjige
29.03.2024.
Svetski dan dečje knjige, ustanovljen 1967, kako bi se skrenula pažnja na potrebe najmlađih čitalaca, obeležava se 2. aprila, na dan rođenja danskog pisca Hansa Kristijana Andersena. Tim p...
više
istorija u 56 poglavlja dvadeset minuta luja xix čedomira antića u prodaji od 1 aprila laguna knjige Istorija u 56 poglavlja – „Dvadeset minuta Luja XIX“ Čedomira Antića u prodaji od 1. aprila
29.03.2024.
Posvećeni istoričar Čedomir Antić objedinio je u knjizi „Dvadeset minuta Luja XIX“ 56 intrigantnih priča iz istorije kako naše tako i svetske. U svom prepoznatljivom maniru, pitko i slikovito, opisao ...
više
komemorativni skup sanu posvećen goranu petroviću laguna knjige Komemorativni skup SANU posvećen Goranu Petroviću
29.03.2024.
U prisustvu velikog broja članova Srpske akademije nauka i umetnosti u Svečanoj sali SANU u četvrtak 28. aprila održana je komemorativna sednica, posvećena piscu i akademiku Goranu Petroviću (1961–202...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.