Laguna - Bukmarker - Srećni praznici - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Srećni praznici

Nakon uspešne 2013. godine želimo da vam se zahvalimo i poželimo srećnu Novu 2014. godinu.


I u narednoj godini izadavačka kuća Laguna će za sve verne čitaoce pripremiti pregršt dobrih domaćih i stranih naslova i tako ponovo opravdati poverenje koje ste nam ukazali.

Aprila ove godine održana je svečana dodela nagrade „Corporate Superbrands Serbia 2012–2013“ na kojoj je Laguna proglašena za superbrend iz Srbije. Izdavačka kuća Laguna zadovoljila je sve kriterijume za dobijanje statusa superbrenda Srbije zasnovanog na tri glavne osobine: prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost i korporativna odgovornost, odnosno odgovorno poslovanje.

Zahvaljujući vama iza nas su dve uspešne manifestacije Noć knjige. Tradicionalna i sada već regionalna manifestacija Noć knjige koju su organizovali izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi u dvadeset i četiri grada u Srbiji i regionu posetilo je oko 50.000 vernih čitalaca.

U oktobru 2013. godine izdavačka kuća Laguna je imala uspešan nastup na 58. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu koji je obeležen velikim brojem posetilaca. Ovogodišnjim sajmom dokazano je da u Srbiji i Beogradu i dalje živi tradicija okupljanja ljubitelja knjige na jednom od najvećih sajmova u Evropi.

U decembru 2013. godine Laguna je proslavila svoj 15. rođendan i svojim vernim čitaocima poklonila Radio Lagunu. Izdavačka kuća Laguna se u proteklih 15 godina učvrstila kao jedan od najvećih izdavača na ovim prostorima koji okuplja više od sto domaćih i preko 1.000 stranih autora i čija je svaka četvrta knjiga dobitnik neke značajne književne nagrade.



U protekloj godini poklonili smo vam Radio Lagunu koji možete slušati na 93,7MHz sa željom da vam ulepšamo svaki dan.

Radio Laguna kvalitetnim signalom pokriva Beograd sa širom okolinom i osmišljen je da bude u službi građana. Ukoliko niste iz Beograda a želite da vam dan bude ispunjen dobrom muzikom, pratite nas na strimu http://stream.radiolaguna.rs:8010/listen.pls.

Za samo mesec dana prikupili smo veliki broj slušalaca. Nastavite da slušate Radio Lagunu i tokom novogodišnjih praznika jer vas očekuju brojna lepa iznenađenja i naravno najbolja muzika.

Sa vama će u programu Radija Lagune biti veliki broj zabavnih, duhovitih i dobro informisanih ljudi. Radijski profesionalci pripremili su za vas najbolje emisije i najpopularnije teme.

U jutarnjem programu očekuje vas Irena Horn sa emisijom „Dobro jutro Beograde“, nakon toga sledi emisija „Pitajte Đuru, on zna ko zna“ koju vodi Đuro Svilar. Radnim danima očekuje vas i „Uroš Bogdanović Show“, dok recepte za srećan život možete saznati uz Mirjanu Bobić Mojsilović. Rulet istine igrajte sa Aleskandrom Sašom Ignjatovićem. Četvrtkom uživajte u kultnoj emisiji „Biseri“ sa Vanjom Bulićem. Prljavi inspektor Blaža sa vama će pričati u emisiji „Cinemaniac“, dok vas kroz „Besedin – noćni program“ Radija Laguna vodi Aida Đedović. Nedelja veče rezervisana je za hodajuću rok'n'roll enciklopediju Dejana Cukića.

Dozvolite da vam ispunimo dom ili radni prostor dobrom muzikom i dobrim raspoloženjem, a uskoro saznajte kakva vas lepa iznenađenja očekuju na talasima Radija Lagune.

Baš kao i knjiga zahvaljujući kojoj, dok iščitavate stranice, zamišljate slike junaka i njihovih doživljaja tako i radio ne zaokuplja sva vaša čula več traži da samo malo „odvojite uvo“ i prepustite se mašti.

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam Laguna.

Top lista za 2013.
  1. „A planine odjeknuše“ – Haled Hoseini
  2. „Rukopis otkriven u Akri“ – Paulo Koeljo
  3. „Serviraj za pobedu“ – Novak Đoković
  4. „Spas“ – Isidora Bjelica
  5. „Jovanovo zaveštanje“ – Vanja Bulić
  6. „Tamo daleko“ – Vuk Drašković
  7. „Ja. I niko moj“ – Aleksandar Tijanić
  8. „Pedeset nijansi – Siva“ – E. L. Džejms
  9. „Mia i ja – Mia i vilenjaci“ – Izabela Mon
  10. „Pedeset nijansi – Mračnije“ – E. L. Džejms
  11. „Dablin strit“ – Samanta Jang
  12. „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ – E. L. Džejms
  13. „Hiljadu čudesnih sunaca“ – Haled Hoseini
  14. „Pismo gospođe Vilme“ – Jelena Bačić Alimpić
  15. „Lovac na zmajeve“ – Haled Hoseini
  16. „Poslednji begunac“ – Trejsi Ševalije
  17. „Mia i ja – Lirijina tajna“ – Izabela Mon
  18. „Vidovite priče“ – Ljubivoje Ršumović
  19. „Simeonov pečat“ – Vanja Bulić
  20. „Ringišpil“ – Jelena Bačić Alimpić


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
aleksandra filipović i zoran penevski gostovali u oš branko radičević u pančevu povodom jubileja brankovi dani  laguna knjige Aleksandra Filipović i Zoran Penevski gostovali u OŠ „Branko Radičević“ u Pančevu povodom jubileja „Brankovi dani“
28.03.2024.
U okviru obeležavanja jubileja 200 godina od rođenja Branka Radičevića, pisci Aleksandra Filipović i Zoran Penevski družili su se sa učenicima Osnovne škole „Branko Radičević“ u Pančevu. U okviru mani...
više
prikaz romana sutra je novi dan savršen primer (pogrešno shvaćenog) klasika laguna knjige Prikaz romana „Sutra je novi dan“: Savršen primer (pogrešno shvaćenog) klasika
28.03.2024.
Niste se prevarili, to jeste ta knjiga: a zašto je dosadašnji, doslovni prevod originala, „Prohujalo sa vihorom“ (Gone With the Wind), zamenjen prvobitnim naslovom i svojevrsnom parolom glavne junakin...
više
dečji dani kulture od 5 do 7 aprila u igri sa knjigom  laguna knjige Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!
27.03.2024.
I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu! Dečji dani kul...
više
prikaz romana zavedi me knjigama prva ljubav zaborava nema laguna knjige Prikaz romana „Zavedi me knjigama“: Prva ljubav zaborava nema
28.03.2024.
Cveće, čokolade, večere, putovanja – sredstava zavođenja zaista je mnogo, ali se Kejt Bromli u knjizi godine lista USA Today „Zavedi me knjigama“ odlučila za štampanu reč. U ovom je delu rešila da obr...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.